János szólalj meg!

Morális kötelessége a csak nyomokban létező köztársaság megélhetési elnökének, hogy álljon a nagy nyilvánosság elé és ítélje el rasszista indíttatású és a gyűlölet bűncselekményeket.

A köztársaság elnökének nem csupán az év első napján kell semmitmondó beszédet tartania

Áder János munkaköri kötelessége lenne, hogy őrködjön a törvények fölött – tudjuk erre sem képes, hiszen mindent aláír, ami elébe kerül – és igyekezzen pártállástól és véleményétől függetlenül mindenki elnöke lenni.

A szivárványos táskás lány és a roma újságíró megverése után a közjó szolgálatában és a társadalmi kohézió erősítése miatt kutya kötelessége Áder Jánosnak, hogy kérjen öt percet a tv-csatornáktól, internetes felületektől és ítélje el ezeket a bűncselekményeket, valamint szólaljon meg a kirekesztés, a gyűlölet minden formája ellen.

János, nincs hová hátrálnod!

Nem elég a világhírű Snétberger Ferencet vacsorán vendégül látnod, cselekedned kell még pedig azonnal.

A közszolgálatinak hazudott emegyes csatorna folyamatosan tálalja azokat a Nyugat-Európában történt bűncselekményeket, ahol bizonyítható a “migráns háttér”. Az MTVA tevékenysége kimeríti az izgatás fogalmát, miközben a budapesti brutális késelés egyáltalán nem kerül képernyőre. Sőt, arcátlanságukban odáig merészkednek, hogy még ők vádolják a német közszolgálati csatornákat azzal, hogy egyes bűncselekményeket elhallgatnak. Történetesen arról a stuttgarti inzultusról van szó, ahol két közel-keleti származású férfi vitájában előkerült egy kard.

Persze ez csak kommunikációs közjáték, ám az utóbbi két brutális bűncselekmény, ahol a sértettek véleménye és származása volt a kiváltó ok, egész egyszerűen túl megy minden határon.

Áder János ítéld el ezeket a cselekményeket

és az össze magyar állampolgárnak hívd fel a figyelmét, hogy nincs tovább, ilyen és hasonló természetű eseteket mi magyarok nem tűrünk meg.

János a Maccabi Játékok megnyitóján ezt mondtad:

“Büszkék vagyunk mindazokra, akik magyar színekben versenyeznek, és büszkék vagyunk rá, hogy a közös zászló közös csapatában a sokféle személyes identitás mindig jól megfér egymással.”

Ugyanígy állj ki minden magyar azon joga mellett, hogy szabadon alkothasson véleményt, szabadon mutathassa meg bárhol közterületen nemzetiségi hovatartozását, politikai véleményét, vallási meggyőződését vagy nemi identitását minden félelem nélkül.

Az alaptörvény értelmében ehhez jogunk van és ezt nem kell titkolnunk. Ha mégis, akkor nagyon nagy baj van és Magyarország visszazuhant egy nagyon sötét korba…

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük