A főváros elcsendesült, a meleg otthonokban kigyúltak az ünnepi fények, a magyar családok gyertyafényben látnak neki a szeretet diadalát ünneplő karácsonyi vacsorának.
[mnky_ads id=”4668″][mnky_ads id=”4670″]

  Szerkesztőségünk is jó étvágyat kíván a lakomához.

Sajnos azonban aggasztó jelenségekről is be kell számolnunk. Akadnak olyanok, akik még ezen a szent éjjelen sem hagynak fel a kísérletezéssel, hogy végrehajtsák itt nekünk a Soros-tervet.

A tipikus elkövetési mód: az est beálltával a városba érkezik egy FELETTÉBB GYANÚS duó. Egy magát ácsnak kiadó középkorú férfi, és egy mindenórás terhesként bemutatkozó asszony. Minden jel szerint ezek az illetők életvitelszerűen próbálnak szállást kérni békés polgároktól.

A kéretlen látogatók felverik az ünneplő város csendjét. Csöngetnek, kopogtatnak.

Az öntudatos polgárok többsége természetesen szóba sem áll az ilyen csavargókkal, de ha valaki mégis kikukucskál, az ácsnak látszó férfi terhesnek látszó asszonyával együtt átlátszó mesével áll elő. Nem csekély populista demagógiával indítanak, miszerint nem kell nekik fényes palota, sem pedig kényes nyoszolya, sőt, még lépes mézecskét, vajjal mázolt köcsögét sem kívánnának. Legalábbis állításuk szerint.
[mnky_ads id=”3390″]
Olyan látszatot keltenek, mintha semmi mást nem akarnának, mint ezen az estén jászolban feküdni, barmok közt nyugodni. Na persze, elég nekik, ha melegíti őket a barmok párája. Simán elhiszi ezt, aki éppen most jött le a falvédőről. Megpróbálják ugyan eltitkolni, de mi megtudtuk, hogy nemsokára a városba érkeznek közelebbről meg nem nevezett társaik is, akik istálló kemény jászolában keresik majd őket.

Bizony, bizony, így állunk. Már a szeretet, a szociális érzékenység, az egymás felé fordulás családi ünnepén sem lehet nyugta az embernek.

Na, honnan ismerős ez, magyarok? Hát persze, hogy a Soros-tervből, amelyet – hála Pártunk és Kormányunk erőfeszítéseinek – immár minden magyar családban kívülről fújnak.

(Vendégszerző: Tamás Tibor)

 

(Az írás eredetije 2013 karácsonyán jelent meg a már megszűnt morning.hu oldalon. Az újraközlésnél a szerző átszerkesztette.)
[mnky_ads id=”3811″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét