BulvárKiemelt hírek

Karácsony Gergelyt Schiffer András védi Tiborcz (Orbánvő) Istvántól

schiffer-karacsony

Mint arról beszámoltunk, Tiborcz István nagyon a szívére vette, Karácsony Gergely Tiborcz-adó kifejezését, beperelte, méghozzá 1.000.000.- forintot és bocsánatkérést tartana méltányosnak. Karácsony védője: volt párttársa lesz.

Személyiségi jog….és a miénk?

“Találkozás egy régi harcostárssal

Schiffer András véd majd a bíróságon abban a perben, amit Tiborcz István indított ellenem, mert sértésnek vette, hogy róla neveztem el a Tiborcz-adót. Andrásssal sok közéleti kérdésben ma már valószínűleg nem értünk egyet, de megtisztelő számomra, hogy a – véleményszabadságért elkötelezett ügyvédként – vállalta az ügyemet. Egyébként jelzem, a Tiborcz-adó bevezetéséről nem mondtunk le, készül az erről szóló javaslat.”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A két egykori LMP-s találkozása azért érdekes, mert Karácsony Gergely – például –Jávor Benedekkel, Szabó Tímeával és más képviselőkkel együtt 2013-ban kilépett az LMP parlamenti frakciójából, később pedig Párbeszéd Magyarország néven pártot is alapítottak. Schiffer és az LMP szakadárok közt jelentős konfliktus tört ki a kilépés miatt. (forrás)

About Author

Comments (1)

  1. ez az az ügyvéd, aki simán beperelte Gyurcsányt, valamint Orbánt is képviselte?

    Kedves főpolgármester úr! Jól meggondolta? Nagyon tud fájni, ha az embert falnak vezetik..

Szólj hozzá!