Katasztrófaturisták! Hétfőtől a Szent István körút BKK által sújtott terület - Városi Kurír

Sorting by

×

Katasztrófaturisták! Hétfőtől a Szent István körút BKK által sújtott terület

Ha nyár, akkor közlekedési káosz! Nem cáfol rá erre a teóriára idén sem Budapest. Jövő hétfőtől forgalomkorlátozás lép életbe Budapest XIII. kerületében, a Szent István körút forgalmi rendjét vízvezeték-felújítás miatt kell módosítani.

Hirdetés

Menekülőútra fel!

Most kiderül, ki elég fifikás ahhoz, hogy olyan kerülőutat találjon, amit autóstársai nem preferálnak. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint hétfőtől az előkészítő munkák miatt a Nyugati tér felé a Szemere utca és a Nyugati téri felüljáró közötti szakaszon a belső sávot lezárják, a forgalom csak egy sávon haladhat majd.

Szerdától várhatóan augusztus végéig az első ütemben a Szemere utca és a Bihari János utca közötti útpályát teljes szélességében lezárják. Közlekedni az említett szakaszon a villamosvágányon lehet majd jelzőlámpás szabályozás mellett. A Jászai Mari tér és a Szemere utca között ideiglenes buszsávot alakítanak ki.

A rekonstrukcióhoz kapcsolódóan a későbbiekben további forgalomkorlátozásokra kell számítani, amelyekről a BKK később részletes tájékoztatást ad. Akinek sikerült több útvonalat fellelni, az egyiket ossza meg sorstársaival. Várjuk szerkesztőségünkbe a jobbnál jobb ötleteket a szerkesztoseg@varosikurir.hu emailcímre.

(forrás: MTI)

A Red Bull szárnyakat adott Tarlós István fantáziájának….

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.