Csillagjegyed mondja, nem én! Két észveszejtő dolog még idén biztosan megtörténik veled!

Október eleje van, így jól bele kell húznia a “csillagoknak”! Ha szeretnél egy kis ízelítőt kapni, olvass tovább, ugyanis a csillagjegyed felfedi, mi az a két nagy dolog, ami biztosan megtörténik veled idén!

Kos

A legjobb hír: A karrieredben egy kis változásra kerül sor, és sokkal nagyobb szükséged lesz szuper kommunikációs készségeidre. Meglehet, hogy eleinte nem megy minden zökkenőmentesen, de a jó hír, hogy az összes akadályt le fogod küzdeni. Talán belevágsz egy könyv, vagy novella írásába, elindítod a saját blogod, vagy a videózásba fogsz bele.

Akárhogy is, nem fogod megbánni!

Amire figyelned kell: November elején muszáj leszel egy kicsit erősebb kézzel irányítani az életedet. Meglehet, hogy azon kapod magad, talán túl sok pénzt költöttél el, és kicsit spórolósabbá kell válnod. De ha vannak gyerekeid, az is megeshet, hogy némileg szigorúbb szabályokat kell beiktatnod otthon. A lényeg, hogy muszáj meglépned ezt, a végén pedig hálás leszel magadnak azért, hogy megtetted.

Bika

A legjobb hír: November eleje tökéletes alkalom lesz arra, hogy az otthonoddal kapcsolatos terveid valóra váljanak. Ha költözésen gondolkodsz, megtalálhatod az álomlakást, de ha ezen már túl vagy, most lehetőséged nyílik egy kis felújításra.

Egészen új otthont fogsz varázsolni magadnak, ha most belevágsz!

Amire figyelj oda: Van egy olyan barát az életedben, akivel nem túl rózsás a kapcsolatod. Sokat vitatkoztok, állandóan van legalább egy konfliktus az életetekben, és úgy érzed, beleelfáradtál ebben a kapcsolatba. Idén úgy alakul, hogy elengeded ezeket a mérgező barátságokat, és bár nem lesz könnyű, de hidd el, lelkileg sokkal jobban fogod érezni magad.

Ikrek

A legjobb hír: Anyagiak terén végre fellélegezhetsz, idén ugyanis a pénzügyi gondjaidat magad mögött hagyhatod. A munkahelyeden fizetésemelést kaphatsz, esetleg valamilyen más módon érkezik pénz a házhoz:

akárhogy is, ha van tartozásod, hiteled, most jó részét letudhatod.

Amire figyelj oda: Decemberben a szuper kommunikációs készséged elhagy és azon kaphatod magad, hogy nem találod a megfelelő szavakat. Nem tudod jól kifejezni a gondolataidat, és ez nagyon idegesíteni fog téged. A legjobb, ha ebben a hónapban inkább nem kérsz fizetésemelést, és a Facebookon se menj bele nyilvános vitákba. Várj egy kicsit, és a hónap végére minden a régi lesz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük