Két gyereket tarolt le az elszabadult pótkerék

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt: Nagyoroszi belterületén, a Felszabadulás úton.

A pótkerék önálló élete

Az elsődleges adatok alapján egy Rétság irányába közlekedő tehergépkocsi pótkereke a jármű haladása során leesett, és a község egyik buszmegállójába csapódott, melynek következtében két gyermek megsérült. Mindketten könnyű sérülést szenvedtek. A tehergépjármű vezetője ezután megállás nélkül továbbhajtott.

A rendőrök gyors intézkedések eredményeképp beazonosították és a Rétsági Rendőrkapitányság épületébe előállították a gépkocsit vezető 33 éves szlovák állampolgárságú férfit.

A baleset körülményeit a Rétsági Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Alosztálya gyorsított eljárás keretében vizsgálja.

Figyelem!

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy a rakományt a járművön, illetve annak rakfelületén vagy belsejében úgy kell elhelyezni, hogy az ne veszélyeztethesse a személy-, a vagyon- és a közlekedésbiztonságot. A rakomány továbbá nem akadályozhatja a rakfelület oldalfalainak lezárását, valamint a tehergépjármű sofőrjét a szabad kilátásban, illetve a többi sofőrt a jármű jelzéseinek észlelésében. Úgy kell elhelyezni a rakományt a járművön vagy járműben, hogy az ne rontsa a stabilitását. ÍRJA a rendőrség saját honlapján.

Ilyen is volt

megoszt

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük