Ki, miben? A Skorpió a pénzügyekben, a Halak a szerelemben szerencsés – Erre számíthatsz október első hetében!

Eseménydús és motiváló energiáktól gazdag hét elé nézünk a horoszkóp szerint. Elérkezett a varázslatos október, az esztendő egyik legromantikusabb hónapja. Lassan pirosba és barnába fordulnak a falevelek, ideális helyszíneket teremtve a kellemes őszi sétákhoz. A heti horoszkóp szerint a napokban rengeteg szingli életében következhet be olyan változás, aminek köszönhetően rövidesen már nem is egyedül indul ezekre a sétákra. A hét a pénzügyekben is szerencsés lehet.

Nyilas

Karrieredben változás jöhet, ugyanis kapsz vagy találsz egy csalogató álláslehetőséget. Felmerül benned a váltás gondolata, de mindenképp légy megfontolt a végső döntés meghozatalában. Szerelmeddel kis féltékenység adódhat, ami rávilágít, mennyire ragaszkodtok egymáshoz. Nincs párod? Exed vagy régi jelölted kezdhet ismét foglalkoztatni.

Bak

A napokban olyan plusz elfoglaltságod akad, amit nem mindig lesz egyszerű összeegyeztetni teendőiddel. Megrövidülő szabadidőd miatt stresszesebb lehetsz, ezt mozgással, relaxációval sikerülhet levezetni. Pároddal ugyan kevesebbet lehettek kettesben, de az együtt töltött órák minőségiek lesznek. Szingliként valaki titkon kiszemel magának.

Vízöntő

Valakitől szívességet kérsz, ám nem egészen az elképzeléseid szerint teljesíti azt. Nézd a jóindulatát, és kis töprengéssel arra is hamar rájössz, hogyan oldd meg más úton a dolgot. Szerelmeddel nagyszerű együttműködésben oldotok meg egy adódó nehézséget, ami újfent bizonyítja, milyen remek csapat vagytok. Ha még egyedülálló vagy, egy randioldalon vár siker.

Halak

Munkád kissé háttérbe szorul a magánélet mögött, de igyekezz koncentrálni, mert valamit elbaltázhatsz vagy elfelejthetsz. Párkapcsolatodban szinte izzik a levegő, és jövőbeni terveitek kerülnek szóba. A közös elképzelések még közelebb visznek titeket egymáshoz. Ha nincs párod, olyasvalaki lép színre, akiben a nagy Őt remélheted: a szimpátia kölcsönös lehet.

<<< Nézz bele ezekbe is! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse