Ki sértette vérig a magyar választókat?

Dr. Varga Judit a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkára a facebookon, fizetett hirdetésben osztja meg gondolatait.

Weber vérig sértette a magyar választókat
Manfred Weber ma este a német közszolgálati televízió vendégeként azt nyilatkozta, hogy amennyiben a FIDESZ szavazataival tudna csak bizottsági elnökké válni, akkor nem fogadná el a megbízatást. Hozzátette, nem szeretne jobboldaliak szavazatával nyerni, ő középről akarja Európa jövőjét alakítani. Az ilyen nyilatkozat megengedhetetlen. Manfred Weber vérig sértette a magyar választókat, akik Európa többi polgárához hasonlóan egy demokratikus választás során fognak képviselőket küldeni az Európai Parlamentbe.
Ismét bebizonyosodott, hogy Weber a bevándorláspárti baloldal túszává vált.

A 38 éves három gyermekkel rendelkező hölgy

2009 és 2018 között az Európai Parlament politikai tanácsadója volt, Brüsszelben ette az Európai Unió keserű kenyerét. Varga Judit 2018 tavaszán hazatért Budapestre, a Minszterelnökségen 2018. május 22-e óta havi 1.296.300 forint a havi illetménye. Természetesen, mint uniós ügyekért felelős államtitkár sokat utazik, 2018-ban június 1. és december 31. között összesen 587 862 forintnyi “deviza napidíjat” vett fel. Az államtitkár asszony egy Skoda Superb személygépkocsit kapott saját használatra és kiutaltak számára egy 139 négyzetméteres hivatali lakást is.

Természetesen Varga Judit megszolgálja a fizetését

Ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy az államtitkár nagyon szeret utazni, belföldön s külföldön is kőkeményen védi a magyar érdekeket. Ja, nem. Egyszerűen rájött, hogy a legnagyobb blöffel, igazi bullshittel lehet etetni a saját pártját, a munkaadóját és a választópolgárokat egyszerre.

Nem kell mondanom, hogy a hölgy 9 évnyi brüsszeli munkájával 180 fokos fordulattal szakított és “arcvesztés” nélkül fújja a fidesz-nótát.

Az államtitkár asszony tagja annak a trojkának,

amelyet a Fidesz nevezett ki, hogy “tárgyaljon” az EPP triójával a párt felfüggesztéséről, illetve a magyarországi köz- és jogi állapotokról. Szóval ha Varga Judit komolyan gondolná, hogy tárgyalásokkal sikerül meggyőzni az Európai Néppártot, hogy a Fidesz maradjon az EPP frakciójában, akkor minek ragadtatja magát ilyen Weber-ellenes posztokra?

Az már csak a hab a tortán, hogy Varga Judit miből finanszírozza a facebookos fizetett hirdetéseit,

hiszen nyilvánvalóan erre nem lehet hivatalos keret a Miniszterelnökségen. Azt persze nehezen hiszem, hogy saját zsebből fizetné. Ha viszont mégis állami keretet költ erre a párt- és magán propagandára, akkor nyilvános adatnak kellene lennie, hogy a kormányzat mennyi pénzt éget el a facebookon az agymosásunkra.

Weber akkor sem kér Orbánból, ha a Fidesz-szavazatokon múlna a megválasztása

https://www.instagram.com/p/Bu87-PNFluu/?utm_source=ig_web_copy_link

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük