Sorting by

×

Kiflis Gabi háborgása

Selmeczi Gabriella, a második Orbán-kormány nyugdíjügyi biztosa nem bírta magában tartani erkölcsi felháborodását és Gothár-ügyben a sajtón át tolta le az ellenzéket. 

A “csak”, mint indok

Most nem szívesen mennénk bele a képviselő, pardon “szenátor” asszony simligyanús ügyeibe a nyugdíj-védelemtől a kifli csenésen át, egészen a legutóbbi vagyonnyilatkozatáig, amiből kiderül, hogy Selmeczi Gabriella jó háziasszonyhoz méltón a kicsiért is lehajol, hiszen országházi pénzei mellett most havi 80 forint juttatást kap nem tudni kitől és miért.

Arról meg aztán végkép ne beszéljünk, amikor egy újságírói kérdést azzal igyekezett megúszni, hogy azért nem válaszol rá, mert nincs benne logika, majd amikor a kolléga döbbenten érdeklődött, hogy de miért, azt bírta mondani, hogy “csak”.

Van itt minden, -mint az adventi vásárokban-  SZDSZ-től ballibig, Gothártól Karácsonyig

A nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott:

az ember azt gondolná, hogy ha nők elleni szexuális zaklatásról van szó, akkor pártok ide, vagy oda, azt mindenki elítéli, ám sajnos az elmúlt napokban ez nem így történt. Úgy tűnik, ha egy balliberális, egy volt SZDSZ-es egy budapesti színházban szexuálisan zaklat és megaláz nőket, azzal az ellenzéknek az égvilágon semmi baja nincs

– mondta Selmeczi Gabriella.

Arról is beszélt, hogy a Párbeszéd frakciójában ülő Burány Sándor egy parlamenti bizottságban még jókat viccelődött a szexuális zaklatáson.

“Karácsony Gergely párttársa, Burány Sándor azt találta mondani cinikusan és jókat nevetgélve, hogy a szexuális zaklatás csak egy együttműködési kényszer”

– közölte a Fidesz politikusa, hozzátéve, hogy ezen pedig a Burány Sándor mellett ülő MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó is nevetgélt.

Selmeczi Gabriella megjegyezte azt is, hogy Karácsony Gergelynek, a Párbeszéd társelnökének, az ügyben érintett budapesti színházat fenntartó főpolgármesternek semmi hozzáfűznivalója nem volt az esethez.

A fideszes képviselő elképesztő cinizmusnak tartja, ahogy a balliberális politikusok beszélnek a Gothár-ügyről, és elfogadhatatlannak nevezte, hogy

“még a felelősséget is el akarják kenni ennek a botránynak az eltussolásáért. (…) Valljanak színt a balliberális politikusok, hogy a szexuális zaklatást viccnek tartják vagy egy büntetendő cselekménynek”

– szólított fel Selmeczi Gabriella.

Portálunk éppen tegnap hiányolta a közéletből a képviselő asszonyt, úgy látszik, eztán vigyáznunk kell arra, mit kívánunk!

átver

Egy hozzászólás itt: “Kiflis Gabi háborgása

  • 2019.12.14 - 09:27
    Közvetlen hivatkozás

    Selmeczikiflicsücsökgabi nem szégyelli a pofáját? Fideszes módra nyomja a süket dumát, hogy elterelje a figyelmünket a FideSS gazságairól !

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.