Klassz dolog a bevásárlóközpont, vagy mégsem? – A biztonságiak és az ő homokozójuk…..

Klassz dolog a bevásárlóközpont! Ha kint esik, vagy fúj, esetleg dúl a kánikula, bent kellemes az idő. Temérdek bolt van egy helyen, minden, ami szem-szájnak ingere, könnyen és ugyan drágán, de mindig lehet parkolóhelyet találni, szóval, aki szereti, annak minden rendben van. Vagy mégsem?

A nem túl „emberbarát” hiper-szuper….

Különböző dolgokra használjuk az ilyen létesítményeket, van, aki parkolásra, de adódhat olyan eset is, hogy nem cipelné a tisztelt vásárló egész nap a cuccot, amit beszerzett, inkább igénybe veszi a direkt e célra létesített csomagmegőrzőt, amit biztonságos, 4 jegyű számkóddal tud bezárni. Ideális, ám van, hogy mégsem…..

A facebookon találtuk az alábbi esetleírást:

„Helló fiúk, lányok! Remélem, nem alszotok még. Közérdekű! Ma beraktam a könyves csomagomat a négyjegyű kóddal működő szekrények egyikébe a Mammut I.-ben. Nem akartam egész nap cipelni, este 3/4 10-re értem oda, hogy elvigyem, már messzebbről láttam, hogy tárva-nyitva. Szerencsére mindenem megvolt, aki kinyitotta-nem volt feltörve-nem értett a könyvekhez, vagy úgy gondolta, nincs értéke, és ezért nem kockáztatott.

Négyjegyű, nem egyszerű kódot ütöttem be, természetesen ellenőriztem, hogy be van zárva. Ki is tudja kinyitni? Aki kinyitotta nekem egyszer, mert állítólag elromlott a zár-még régebben.

Persze kiabáltam egy kicsit, hogy ez most hogy lehet?

Hívták a főnököt-a biztonságiak főnökét, mert kértem. A Mammut részéről már ilyenkor nincs bent senki. Kértem tőle a jegyzőkönyvet, azt mondta, nem tud adni. Saját felelősségre raktam be. Egy kicsit feldühösített. Úgy beszélt velem,mint egy kutyával. A Rómer Flórisba mehetek be feljelentést tenni-most így aukció után nem volt erőm. Még a Maros utcaiba, ahova tartozom, bementem volna, de ott biztos elhajtottak volna.

Ez elképesztő számomra, kamerákkal teli helyen, egy bevásárlóközpontban ilyen nyilvánosan dolgozhatnak. Mondtam, hogy ezt most nem ússzák meg, média elé viszem a történetet. Nekem mesélte valaki, hogy 10 perc alatt hogy tűnt el a laptopja,és hogy fenyegette meg a biztonságiakat, és vissza is kapta. Már csak pár szekrény működik, és így. Kérlek szépen, olvassátok el, és osszátok, és média-kapcsolatokat kérek – többen is dolgoznak ott közületek. Ez mindenkit érinthet, ahogy minden ebben az elqurvult maffia országban. Köszi,ha segítesz mindenki nevében.”

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest