Lázár János szigorúan maszkmentes hétvégi haknija

Igaz, még csak augusztus 22-e van és Orbán szeptember 1-re jósolta meg a “nem satufékes”, de azért baromi szigorításokat, így Lázár János hatalmas nyugalommal parolázott, vigadott és trécselt időssel-fiatallal, szóval aki jött.

Nem felelőtlenség ez, Lázár úr?

Lázár János közösségi oldalán számolt be az eszem-iszomról, a Kövegyi Falunapról, amin minden arrajáró ingyen és bérmentve vehetett részt. Kövegy a Csongrád-Csanád megye Makói járásban található község, ahol cirka 350-en laknak.

“A mi célkitűzésünk, a kormány célkitűzése, hogy minden magyar kistelepülésen tudjuk erősíteni annak megtartó képességét. Mi fideszesek pedig azon dolgozunk, hogy a kisebb településeken ne csak a középkorúak és az idősebbek találják meg a számításaikat, hanem a fiatalok is, az utánunk következő generáció is megtalálja a számítását.

Ehhez a törekvéshez a kövegyiekben, a kövegyi polgármesterben és a település testületében szövetségesekre találtunk. Köszönöm a meghívást a Kövegyieknek!”

Azt már mi tesszük hozzá,

hogy reméljük mindannyian megúszták a vírusfertőzést és megelégedéssel tudnak élni Lázár és a Fidesz felajánlásával. Azt azonban érdemes tudni, hogy amit kapnak, azt nem a regnáló adja, hanem a közösből mi mindannyian.

koronavírus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük