Sorting by

×

Legfontosabb a hátország! – A horoszkóp megmutatja melyik 6 csilagjegy adja ezt meg Neked a legbiztosabban

Ezekkel a csillagjegyekkel lehet a legboldogabb a párkapcsolatod, a házasságod. Éljen a boldog párkapcsolat. A horoszkóp szerint ők azok, akikkel a leginkább megértitek egymást, akivel a legnagyobb az esélyed a harmóniára, a szerelemre. Vajon a párod is köztük van?

Kos

Kos jegyűként bámulatosan energikus és fáradhatatlan típus vagy, minden újdonság lelkesít és érdekel. Hozzád hasonlóan nyitott és bátor társra vágysz. Az Oroszlán, a Nyilas és az Ikrek pontosan ilyen, hiszen inspirálóak, imádják a kalandokat, nem félnek a kihívásoktól, a kockázatoktól, és folyton keresik az izgalmakat.

Bika

Bika jegyűként, a horoszkóp szerint,  nagyon gyakorlatias, megbízható és kitartó csillagjegyként tartanak számon. Olyan társra vágysz, aki tisztában van az értékeivel, céltudatos, pontosan tudja, mit szeretne elérni az életében. Az ideális társ olyasvalaki, aki biztonságot, stabil háttered ad, aki nem beszél a levegőbe, akivel hasonlóak az értékeitek. A Bak, a Szűz és a Halak is pontosan ugyanezt keresik a párkapcsolatban.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként fontos számodra társad figyelme és érzelmi támogatása. Időnként hajlamos lehetsz a drámára, mert úgy gondolod, nem kapod meg társadtól azt a szeretetet, ami járna neked. Romantikus és nagyon kreatív vagy, olyan társra vágysz, aki nem futamodik meg az érzelmi viharokat követően sem. A Mérlegben és a Halakban is megvan ez a kitartás, míg a Kos a céljaidban inspirál a leginkább.

Szűz

Szűz jegyűként hagysz időt, hogy a tökéletes társra találhass. Nem is állsz szóba akárkivel. Párodnak át kell mennie a nem is olyan könnyű szűrődön. Minden részletre figyelsz, az elvárásokat magasra helyezed. Csak azért nem mennél bele egyetlen kapcsolatba sem, hogy ne maradj egyedül. Határozott, megbízható és erős társra vágysz, akire a Bikák vagy a Bakok között találhatsz. A Rák gondoskodásával, figyelmességével, romantikájával lopja be magát a szívedbe.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.