A fővárosi közgyűlés angyalföldi javaslatra két éve közel egyhangúan úgy döntött, hogy az Árpád-híd környéki, eddig névtelen városrészt Göncz Árpád Városközpontnak nevezi.
[mnky_ads id=”10551″]
Bayer Zsolt kissé megkésett dührohamában az Echo TV Sajtóklubjában arra szólította fel híveit, hogy ez esetben verjék majd le a táblát a metrómegállóról és környékéről.

(Beszélgető partnere: Huth Gergely csak bojkottra szólított fel. Gondolom, ez úgy megy, hogy az Árpád híd előtt egy megállóval a népek kollektíve leszállnak a metróról, tüntetőleg behunyt szemmel gyalogolnak két megállót, majd visszaszállnak a városközpontot követő állomáson.)
[mnky_ads id=”10552″]
Vártam a főpolgármester reakcióját: kikéri magának a testület fenyegetését, jelzi, hogy ezt nem hagynák a közterületfenntartók, rendőrök, (Gulyás Mártont tábla-ügyben ennél kevesebbért szokták elvinni), mond valamit Göncz Árpádról, akivel mellesleg egy pártban kezdték.

- Hirdetés -

De nem. Orbán barátja és kitüntetett védence nagyobb hatalom nála.

Meghunyászkodott, és csak annyit üzent, hogy majd újra megfontolás tárgyává teszik a dolgot. Érdekes módon a BKK honlapjáról el is tűnt az a terv, amin még a Göncz Árpád név szerepelt.

“Szép magyar vitézek, aranyos leventék”,

korunk hősei, igazán méltányolom ezt a férfias kiállást. Harrach Péter fia,Tamás, a 13. kerület kormánypárti képviselőjelöltje, magában folytatta is a Toldit: (“Bárcsak én is, én is, köztetek lehetnék”), és sietve felcsatlakozott.

Szerinte a baloldal a szokott hazaáruló hajlamával most a honfoglaló Árpád vezér emlékét akarja eltörölni. Tényleg, azon kapom magam rajta, hogy már Töhötömre is kezdek pikkelni..

Most várom, hogy a Göncöl szekeret is le kell-e verni. Elvégre szokták is ígérni, hogy a csillagot is lehoznák nekünk az égről.
[mnky_ads id=”10553″]

Bayer leverné Göncz Árpád nevét a budapesti Árpád hídi metrómegállónál

Egy nímand: Göncz (…) patkánnyá változott

1 hozzászólás

  1. gumicsont.etetés.huyének nézés.akinek nincs gondolata megoldasi javaslata nem ilyen ugyekben-ez nyilvanossag nelkul kell mukodjon hogy melyik seggfej vagy nem seggfej legyen utcanév.szamozni kell egtajazni kell es rogton rendbe lesz-szoval aki csak tolakszik de fingja nics semmirol csak elvtars az huzzon a picsaba.mind golyoszoro elé kellene allitani.kiderulne hogy kiurultunk fent mondjuk 2 millio politikai hokuszpok nehezekkel.a sok szarhazinak minden vagyonat elkobozva munkataborba zarva elete vegeig rögtön megjonne a kánaán mert egyresz ezek elviszik az államkassza 60%-át minimum es lehetne erdemben akadaly nélkul dolgozni fent

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét