A liberálisok szerint a Fidesz és a KDNP kormányzása nem a kívánatos irányba mozdította a társadalmat.
[mnky_ads id=”4666″]
[mnky_ads id=”4670″]
Elég a gyűlöletből! – jelentette ki sajtótájékoztatóján Bősz Anett, a Liberálisok ügyvivője, arra kérve a kormányt szüntesse meg a gyűlöletkampányt, “a korrupciót váltsa fel a felelős kormányzat, a megfélemlítést a partnerség, az álszentséget a valódi erkölcsösség”.

Az ellenzéki politikus szerint a Fidesz és a KDNP kormányzása nem a kívánatos irányba mozdította a társadalmat, például “azzal, hogy elfordultunk az Európai Uniótól, elfordultunk a vallásszabadság elvétől, elfordultunk attól, hogy a civil csoportosulásoknak nagyon nagy szerepe van a társadalmi fejlődésben”.

Egy olyan társadalmi béketeremtő folyamatra volna szükség, amelyen keresztül mindenki megélheti azt, hogy egy szabad ország állampolgára, európai uniós állampolgár, akinek jogai és kötelességei vannak, aki szabadon szerveződhet, nem fogják megtorolni azt – fogalmazott.

Jelezte: jövőre is napirenden tartják azon javaslatukat, hogy a polgárok adójuk jelenlegi egy helyett két százalékát ajánlhassák fel civil szervezeteknek, illetve egyházaknak.

(Forrás: MTI)
[mnky_ads id=”3390″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét