Sorting by

×

Magyarországnak évente 30 ezer bevándorlóra lenne szüksége

Ausztriában tavaly a bevándorlókkal együtt több, mint 40 ezerrel nőtt a népesség, míg Magyarországon ugyanennyivel csökkent.

A minap a Népszava címben emelte ki, hogy “Magyar gyerekek kellenek, nem migránsok, de az ellenzék csak íveket lopkod”. Ezt természetesen ki más, mint Orbán Viktor mondta legutóbbi péntek reggeli szeánszán.

Ismét felvázolta a vízióját, hogy Európát immár nem a Nyugat, hanem a közép-európai országok vezetik Németországgal együtt. – Velük egyetlen egy kérdésben, a migrációban nem értünk egyet, mert a németek a népesség- és munkaerőhiányt a bevándorlókkal akarják megoldani, mi nem, mi keresztény megoldáson gondolkodunk. – így Orbán.

“Nekünk magyar gyerekek kellenek, nem migránsgyerekek, mi nem hiszünk a népcsoportok békés egymás mellett élésében, Magyarország a magyaroké”

Csakhogy az élet és a számok alaposan rácáfolnak a miniszterelnökre

“Az idén januári adatok szerint Ausztriában 8 901 064 ember él, 42 289-cel több, mint egy évvel korábban. Tobias Thomas, a statisztikai hivatal vezérigazgatója szerint az előző évhez képest mutatkozó növekedés 96 százalékban a “bevándorlással magyarázható”. Kifejtette ugyanakkor, hogy természetes növekedés is volt, hiszen tavaly a születések száma 1566-tal meghaladta a halálozásokét.” (MTI)

Magyarországon 2019-ben: 89 200 gyermek jött világra, ez 607-tel kevesebb, mint 2018-ban. 2019-ben 129 600-an haltak meg. Amellett, hogy csökkent a születések száma, a természetes fogyás 2 százalékkal, 838 fővel mérséklődött 2018-hoz képest.

A 2011. évi népszámlálás alapján továbbvezetett népesség becsült száma a nemzetközi vándorlás figyelembevételével 2019 végén 9 millió 769 ezer fő volt.

Szóval Ausztria a következő tíz évben simán utolérhet minket

Tehát 2019-ben Ausztriában 1566-tal többen születtek, mint amennyien meghaltak, míg Magyarországon 40 400-al többen haltak meg, mint amennyien születtek!

Egyszerűen drámai számsor

Ráadásul nem csak az számít, hogy mi negyvenezer fővel csökkentünk, míg ők ugyanennyivel nőttek, hanem az is, hogy a bevándorlók segítségével ők nagy részben mindjárt munkaerőhöz és azonnal adófizető állampolgárokhoz jutottak.

Szóval, ha a magyar népesség továbbra is ilyen ütemben, évi 30-40 ezer fővel csökken, akkor annak csúnya vége lesz. És, akkor még nem beszéltünk azokról, akik vagy ideiglenesen külföldön vállaltak munkát vagy már azzal a céllal mentek ki valamelyik uniós országba, hogy ott le is telepedjenek.

Ráadásul van egy rossz hírem, éppen ők a nagy részben fiatal magyar állampolgárok egyben a vállalt gyermekeiket is tartósan vagy végleg “kiviszik” az országból…

Éppen azért a magyar gazdaság, a társadalombiztosítás és a társadalmi kohézió alapvető érdeke lenne, hogy nyitott országként befogadóak legyünk.

Magyarországnak a következő évtizedben, tartósan évente legalább 30 ezer bevándorlóra, letelepedőre lenne szüksége.

Arra még törvényt is hozhatna az Országgyűlés, hogy az évi természetes fogyás (2019-ben ez 40 400) 80 %-ig megnyitunk egy letelepedési kvótát és várjuk a bevándorlókat.

Ma erről furcsa módon egyetlen ellenzéki párt sem mer beszélni. Nincs senki, aki felvállalná, hogy nem az uniós országok, hanem Magyarország halad az autópályán forgalommal szemben.

rendőrökre

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

 • 2020.07.08 - 10:57
  Közvetlen hivatkozás

  Magyarországnak-: nincs szüksége a bevándorlókra! Az illegálisakat -főleg- tiltani kell!

  Válasz
 • 2020.07.08 - 12:09
  Közvetlen hivatkozás

  Itt egyetlen szó nem volt illegális bevándorlásról. Hanem olyanokról, akik vállaltan ide akarnak jönni, itt szeretnének letelepedni és itt gondolják az életüket. Mint az egyiptomi keresztény Samir, aki a Nagyfuvaros utcában készíti a kitűnő giroszokat.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.