Ausztriában tavaly a bevándorlókkal együtt több, mint 40 ezerrel nőtt a népesség, míg Magyarországon ugyanennyivel csökkent.

A minap a Népszava címben emelte ki, hogy “Magyar gyerekek kellenek, nem migránsok, de az ellenzék csak íveket lopkod”. Ezt természetesen ki más, mint Orbán Viktor mondta legutóbbi péntek reggeli szeánszán.

Ismét felvázolta a vízióját, hogy Európát immár nem a Nyugat, hanem a közép-európai országok vezetik Németországgal együtt. – Velük egyetlen egy kérdésben, a migrációban nem értünk egyet, mert a németek a népesség- és munkaerőhiányt a bevándorlókkal akarják megoldani, mi nem, mi keresztény megoldáson gondolkodunk. – így Orbán.

“Nekünk magyar gyerekek kellenek, nem migránsgyerekek, mi nem hiszünk a népcsoportok békés egymás mellett élésében, Magyarország a magyaroké”

Csakhogy az élet és a számok alaposan rácáfolnak a miniszterelnökre

“Az idén januári adatok szerint Ausztriában 8 901 064 ember él, 42 289-cel több, mint egy évvel korábban. Tobias Thomas, a statisztikai hivatal vezérigazgatója szerint az előző évhez képest mutatkozó növekedés 96 százalékban a “bevándorlással magyarázható”. Kifejtette ugyanakkor, hogy természetes növekedés is volt, hiszen tavaly a születések száma 1566-tal meghaladta a halálozásokét.” (MTI)

Magyarországon 2019-ben: 89 200 gyermek jött világra, ez 607-tel kevesebb, mint 2018-ban. 2019-ben 129 600-an haltak meg. Amellett, hogy csökkent a születések száma, a természetes fogyás 2 százalékkal, 838 fővel mérséklődött 2018-hoz képest.

A 2011. évi népszámlálás alapján továbbvezetett népesség becsült száma a nemzetközi vándorlás figyelembevételével 2019 végén 9 millió 769 ezer fő volt.

Szóval Ausztria a következő tíz évben simán utolérhet minket

Tehát 2019-ben Ausztriában 1566-tal többen születtek, mint amennyien meghaltak, míg Magyarországon 40 400-al többen haltak meg, mint amennyien születtek!

Egyszerűen drámai számsor

Ráadásul nem csak az számít, hogy mi negyvenezer fővel csökkentünk, míg ők ugyanennyivel nőttek, hanem az is, hogy a bevándorlók segítségével ők nagy részben mindjárt munkaerőhöz és azonnal adófizető állampolgárokhoz jutottak.

Szóval, ha a magyar népesség továbbra is ilyen ütemben, évi 30-40 ezer fővel csökken, akkor annak csúnya vége lesz. És, akkor még nem beszéltünk azokról, akik vagy ideiglenesen külföldön vállaltak munkát vagy már azzal a céllal mentek ki valamelyik uniós országba, hogy ott le is telepedjenek.

Ráadásul van egy rossz hírem, éppen ők a nagy részben fiatal magyar állampolgárok egyben a vállalt gyermekeiket is tartósan vagy végleg “kiviszik” az országból…

Éppen azért a magyar gazdaság, a társadalombiztosítás és a társadalmi kohézió alapvető érdeke lenne, hogy nyitott országként befogadóak legyünk.

Magyarországnak a következő évtizedben, tartósan évente legalább 30 ezer bevándorlóra, letelepedőre lenne szüksége.

Arra még törvényt is hozhatna az Országgyűlés, hogy az évi természetes fogyás (2019-ben ez 40 400) 80 %-ig megnyitunk egy letelepedési kvótát és várjuk a bevándorlókat.

Ma erről furcsa módon egyetlen ellenzéki párt sem mer beszélni. Nincs senki, aki felvállalná, hogy nem az uniós országok, hanem Magyarország halad az autópályán forgalommal szemben.

A kedves Samirt sokan ismerhetik Józsefvárosból, akár személyesen, akár a híradásokból. Nagyfuvaros utcai…

Geplaatst door Józsefváros újság op Zondag 5 juli 2020

rendőrökre

2 COMMENTS

  1. Magyarországnak-: nincs szüksége a bevándorlókra! Az illegálisakat -főleg- tiltani kell!

  2. Itt egyetlen szó nem volt illegális bevándorlásról. Hanem olyanokról, akik vállaltan ide akarnak jönni, itt szeretnének letelepedni és itt gondolják az életüket. Mint az egyiptomi keresztény Samir, aki a Nagyfuvaros utcában készíti a kitűnő giroszokat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here