Már Siófoknál jár a “Niedermüllerizmus” —  Razzia szolgáltatta az aláfestőszenét a szombati balatoni éjszakában

Úgy látszik Niedermüller Péter erzsébetvárosi polgármester példája gyorsan követőre talált. Siófokon is igyekeznek megzabolázni a város bulinegyedének helyt adó Petőfi sétány népét. A balatoni eszköztár azonban sokkal rapidabb és gyors-lefolyásúbb, mint a fővárosi.

Rendőr, rendőr hátán

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a Készenléti Rendőrség és a társszervek bevonásával 2020. július 19-ére virradó éjjel, 22 órától 6 óráig ismét összehangolt rendészeti és bűnügyi ellenőrzést hajtott végre Siófok bulinegyedében.

A művelet célja a július 17-étől rendezvényterületté nyilvánított Petőfi sétányon elkövetett jogsértő cselekmények megelőzése, felderítése, megakadályozása, illetve megszakítása volt

– írta police.hu

A razzia során az egyenruhások a sétány területén és a környező utcákon közel ezer embert ellenőriztek.

Helyszíni bírságot két esetben szabtak ki, feljelentéssel négy alkalommal éltek, és további 20 személyt részesítettek figyelmeztetésben.

A rendőröknek egy esetben garázdaság gyanúja miatt is intézkedni kellett egy 21 éves ácsi férfivel szemben, akit a Készenléti Rendőrség közelben lévő egységei a bűncselekmény elkövetésén tetten értek, majd elfogását követően a Siófoki Rendőrkapitányságra állítottak elő.

Niedermüller

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük