Márki-Zay: “Boldogok, akiket az igazság miatt üldöznek, mert övék a mennyek országa”

Reménykeltő, amikor már a hivatali gépjármű-használatot kifogásolja a fideszes sajtó. Ez azért nagyon pozitív!

Akiket zavar az,

hogy a Megyei Jogú Városok Közgyűlése után pénteken (ezért nem voltam például Szegeden az ellenem folyó egyik per tárgyalásán, amire nem is kellett elmennem…) Tatabányáról hazafelé elmentem egy közéleti (és nem kampány-) rendezvényre Nagykovácsiba, azok nyilvánvalóan SOHA NEM SZAVAZNAK A TOLVAJPÁRT POLITIKUSAIRA, akik magánrepülővel járnak focimeccsre, vagy éppen kampányvideóban HORDJÁK SOFŐRÖS AUTÓVAL GYERMEKÜKET ISKOLÁBA, sofőrös hivatali autót küldenek Svájcba ismeretlen céllal, vagy feleségükért sofőr és állami autó megy ki Erdélybe, hogy egy politikai rendezvényre hazahozza (a vadászatokra kirendelt önkormányzati alkalmazottakról nem is beszélve).

A FIDESZ BUKÁSÁNAK LEGBIZTOSABB JELE, hogy a múlt heti makói tárgyalásom után ismét a hivatali gépjármű-használati szokásaimból szeretnének botrányt csinálni, valamint a munkaidőmet kérik számon (ami egyébként is kötetlen, de soha nem kevesebb heti 40 óránál…).

A lázármédia cikke persze több szempontból is sokatmondó:

 • olvasói fényképekről beszél – MIKOR KILÉPTEM A FALUHÁZBÓL, jobbról, balról, és az utca túloldaláról is videót és fotókat készítő emberek vettek körül az egyébként néptelen falusi főutcán… A felvételekhez egy ember is elég lett volna, vajon miért küldtek négyet-ötöt?!
 • a beszélgetés témái mellett azt is meg szeretném említeni, hogy a beszélgetés előtt a helyi fideszes polgármestert és alpolgármestert kerestem fel irodájukban, ugyanis amikor én POLGÁRMESTERKÉNT, közéleti szereplőként az ország több pontjára eljutok, minden tisztességes emberrel örömmel beszélgetek – a fideszesekkel is
 • a Mindenki Magyarországa Mozgalom nem párt, hanem egyesület, és még ellenzékinek sem nevezném, csak a pártállam, a lopás és a hazug média ellenzéke – leginkább a LELKIISMERETTEL RENDELKEZŐ FIDESZESEKRE SZÁMÍTVA SZERETNÉ VISSZATERELNI A PUTYINI-ERDOGANI ÚTRA TÉVEDT ORSZÁGOT EURÓPÁBA
 • A promenad.hu láthatóan nem értette szavaimat a makói bírósági utamat követően, ezért megerősítem: Makóról visszafelé is hivatali autóval mentem, az ügyvéddel csak egy kávézóba mentem el Makón, beszélgetni.

A továbbiakban is örömmel osztom meg Önökkel és az állami propagandagépezettel,

hogy mikor merre megyek, milyen autóval, így nézett ki például az eheti programom:

 • hivatali autó vitt kedden a Maerz Kft. telephelyére az ipari parkba, a sofőr helyben megvárta a 80 perces látogatás végét
 • aznap délután sofőr vitt Celldömölkre, útközben megálltam Budaőrsön egy titkos megbeszélésre, ahol a korrupt pártállam bukását készítettük elő
 • Celldömölkön a helyi polgármester fogadott, vele és a sárvári Híd a Jövőnkért Egyesület vezetőjével vacsoráztam. A sofőr már a vacsorára sem kívánt maradni, hazatért Vásárhelyre családjához

Szerdán….

 • Celldömölköt mutatta be Fehér László polgármester saját autójával, amit ő vezetett. A fejlesztéseket, strandfürdőt néztük meg és együtt ebédeltünk. Délután Sárvárra látogattam el és a várat néztem meg Németh Zsolt társaságában, még a közös fórumunk előtt – Celldömölkről oda is, vissza is ő volt a sofőröm, saját autójával.

Csütörtökön….

 • Tatabányára mentem a Megyei Jogú Városok Közgyűlésére, oda Baranyi Mária volt titkárság-vezetőnk és kedves barátom vitt el kis Suzuki autójával, saját költségén. Csütörtök 11 órától péntek 13 óráig a fideszes vezetésű Tatabánya város vendége voltam, az ő sofőrük szállította poggyászomat és engem is a helyszínek között, az ő költségükön.

Pénteken…..

 • délre megérkezett értem Hódmezővásárhely autója és sofőrje, vele mentem hazafelé, először Budapesten álltunk meg (titkos találkozókat és titkos telefonbeszélgetéseket folytattam a korrupt pártállam megbuktatásáról, egyben egy külföldi érdekeltségű bankban aláírásommal számlanyitást kezdeményeztem az egyesületünknek)
 • Budapestről kitérőt tettünk a közeli Nagykovácsiba, ahova egy helyi civil egyesület meghívására mentem, akik kérésemre lebeszéltek előtte egy találkozót a helyi polgármesterrel és alpolgármesterrel is. Egy teára még egy régi egyetemista barátomat is meglátogattam, akik itt nevelik négy gyermeküket szeretetben, és akik a beszélgetésre is eljöttek. A titkos beszélgetésen százan vettek részt, egy helyi televízió is készített felvételeket – legfőképpen arról beszélgettünk, hogy mi katolikusok, keresztények, jobboldaliak, konzervatívok és nemzeti elkötelezettségűek miért tartjuk vállalhatatlannak a lopást és megfélemlítést, miért nem szeretnénk egy a 80-as éveket is alulmúló pártállamban élni, és ennek érdekében miért fogunk össze minden más tisztességes magyar emberrel a demokrácia, jogállam helyreállítására.

A fideszes sajtó és politikusok számára a jövőben is készséggel adom meg részletes programomat,

segítve őket abban, hogy csak akkor keressenek a városházán, amikor nem vagyok ott, ill. el tudják küldeni fizetett ügynökeiket további botrányokat kirobbantani utazásaim és “korrupt” ügyeim kapcsán. Aki egy pártállamban fel mer állni az igazságért, megvédi a Fidesz áldozatait, az készüljön fel arra, hogy MINDEN CSELEKEDETE NYILVÁNOS LESZ.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük