Megdöbbentő hasonlóság: Liz Hurley és fia

Az angol színésznő, modell Liz Hurley fia, Damian, közös indiai pót-szilveszterükről töltött fel képeket Insta-oldalára, mely azonnal fel is robbant. Az ifjú követői ájuldoztak az anya-fia közti hasonlóság láttán. „Ugyanaz a sötétbarna hullámos haj, átható tekintet, finom vonalú áll” – áradoztak a kommentelők.

Anya és fia

A siker láttán a fiú további képeket osztott meg most is ragyogó formában lévő 53 éves anyjáról és magáról. Ezúttal Dubai napfényes partjain sütkéreztek, az idei év első közös nyaralásán. „Az anyáddal ikrek vagytok?” – élcelődött egy rajongó. Míg egy másik hozzászóló nemes egyszerűséggel ennyit fűzött hozzá a látványhoz: „Bámulatos vagy!”. Nem nehéz felfedezni Damian testtartásán, honnan is vette a modellektől ismerős pózokat.

Hurli

Liz-től sem áll azonban messze a selfie-zés: időről-időre megmutatja gondosan karbantartott idomait – egyúttal reklámot csapva saját fürdőruha márkájának. Fia tizenhatodik szülinapi buliján egy merészen dekoltált, flitteres estélyiben mutatkozott. Ami fia fotóit illeti, ekképpen vette védelmébe – nem mintha kellett volna -, a fiatalembert: „Ha együtt vakációzunk, mindig készít felvételeket, jó szeme van hozzá.

Hurli

Liz sokszor jár fia ruháiban

Fényképészetet tanul.” Damian-t amúgy „lelki társaként” szokta emlegetni, s azt is megosztotta a sajtóval, hogy gyakran ad neki a fiú kényelmes cuccokat saját gardróbjából. Mi több szívesen magára ölti csemetéje kiselejtezett gönceit is. Nem igazán érthető miért, hiszen a hölgynek – Hugh Grant egykori élettársának -, bőven van mit a tejbe aprítania filmjeiből, vállalkozásaiból és egykori modell karrierjéből. Damian apja egy amerikai üzletember, Steve Bing, aki sokáig tagadta apaságát, de a DNS-teszt torkára forrasztotta tiltakozását. A fiú keresztapja – a Liz-el történt viharos szakítás ellenére barátként a nő mellett megmaradt – Hugh Grant. Liz az india textil mágnás, Arun Nayar felesége is volt, de kilenc együtt töltött év után, Liz beadta a válópert, férje „ ésszerűtlen magatartására” hivatkozva – jelentsen ez bármit is. Majd újabb kapcsolatok és kemény munka az üzleti életben. Szóval, van mit kipihennie Liz-nek, és miért is ne utazná be a világot? A fiával vagy nélküle.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük