Megjött Szájer József nyilatkozata! “Jelen voltam a brüsszeli házibulin….”

Szájer József fideszes politikus közleményben reagált arra, hogy több belga lap beszámolója szerint egy azóta lemondott magyar EP-képviselő is ott volt egy múlt pénteki brüsszeli orgián.

Szájer közleményében azt írja, hogy:

A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam. A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek. Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem. Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom.

A belga lapok információi szerint a brüsszeli rendőrség egy szexpartira csapott le péntek éjszaka. A Brussels Times szerint drogokat is találtak a helyszínen.

Ehhez képest…!

A rendőrök – a rendőrörs egyébként mintegy 100 méterre van a háztól – rajtuk ütött, és körülbelül húsz embert fogtak el. Két résztvevő, D. O. (1977) és P. B. (1987) diplomáciai mentelmi jogára hivatkozott.

Egy járókelő jelentette a rendőrségnek, hogy látott egy férfit menekülni az esővízelvezető csatonán, és meg is mutatta ezt a férfit – ő volt Szájer József. A képviselőnek véresek volta a kezei, a hátizsákjában pedig kábítószert találtak.

Személyi okmányokat nem tudott benyújtani, hazakísérték, ahol igazolta magát.

Szájer ellen kábítószerrel kapcsolatos bűncselemény miatt eljárást indítottak, de a tényleges vizsgálathoz ki kell kérni a mentelmi jogát

– áll az ügyészség közleményében.

Az orgián huszonöten vettek részt, főleg férfiak,

köztük több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is. A szexparti résztvevőit a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg. Azt is megjegyezték, hogy a magyar politikus állítólag az ereszcsatornán akart elmenekülni. A belga HLN előbb megnevezte Szájer Józsefet, majd törölte a nevét a cikkből.

A 24.hu elérte Szájer József sajtósát kedden, aki azt mondta, a vasárnapi hivatalos nyilatkozat van érvényben, további információkat nem adnak a képviselő lemondásával kapcsolatban.

Szájer József, az EP Fidesz-frakciójának vezetője két nappal ezelőtt, vasárnap mondott le mandátumáról, akkor így indokolt:

Döntésem egy hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot. A lemondás nincs összefüggésben az európai színtéren most zajló, minden eddiginél ádázabb küzdelem tartalmával. A mostani vitában egyetértek a magyar kormány álláspontjával, azt támogatom.

VIA 24.hu

figyu

3 hozzászólás

 • 2020.12.02 - 01:24
  Közvetlen hivatkozás

  Na, mindenki rettenetesen boldog lehet a futyiszben most, hogy szj mindenben tamogatja a fidesz allaspontjat a vetoval kapcsolatban! Nana, hogy azt mondta, hogy nem tudja, ki tette a drogot a hatitatyojaba – sajnos, a belga rendorseg ott kovette el a hibat, hogy nem csinalt drogtesztet ott helyben. Erre fog hivatkozni ez a hernyo – es sajnos ezt bizonyitek hianyaban el kell majd fogadnia a birosagnak! De azert az oriasi nagy bajt mar meghozta a futyisznek. Hat nem sajnalom egyikuket sem!

  Válasz
 • 2020.12.26 - 13:06
  Közvetlen hivatkozás

  Oda mész, ahová akarsz. Azt csinálsz, amit csak akarsz. De azt úgy, hogy azzal ne hozz szégyent Magyarországra és a Magyar népre!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük