Megvannak a gyilkosok? —  Elfogás 18 órán belül

A rendőrök őrizetbe vettek két gyanúsítottat az érdi gyilkosság ügyében, amelynek áldozatára szombaton találtak a szomszédok, mindkét gyanúsított beismerte tettét – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.

Halálos késelés

Egy érdi ház tetőtéri szobájában mozdulatlanul fekvő férfiről szombaton nem sokkal 12 óra után érkezett bejelentés a rendőrségre.
A 47 éves férfin több késszúrás nyomait találták, a helyszíni és a halottszemle megerősítette, hogy bűncselekmény történt, az áldozat pénteken késő este halhatott meg.

Gyilkos csavargók

A holttestet megtalálók és a környéken élők információi alapján a rendőrök látókörébe két, csavargó életmódot folytató férfi került, akiknek bár csak a keresztnevét ismerték, megtudták, hogy egy fővárosi kórház melléképületében szoktak megbújni – áll a közleményben.
A tájékoztatás szerint a 26 éves, budapesti Cs. Sándort és a 20 éves tárnoki V. Kálmánt vasárnap hajnali egy óra után nem sokkal fogták el. Gyanúsításuk ellen panaszt nem tettek, mindketten beismerték a bűncselekmény elkövetését, amelyre személyes sérelmüket hozták fel indokként.

Hírfolyam >>>>>>>>>>>>>>

Azt mondták: az áldozat korábbi, számukra nemtetsző viselkedését akarták “lerendezni”. Cs. Sándor ököllel ütötte az ágyában fekvő sértettet, miközben V. Kálmán egy késsel többször megszurkálta, néhány perccel később pedig sorsára hagyták, elszaladtak a helyszínről.
A két férfi ellen őrizetbe vételük mellett emberölés megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás, és kezdeményezik letartóztatásukat – közölte a rendőrség.

Forrás

Hasonló

gyilkos

Egy hozzászólás itt: “Megvannak a gyilkosok? —  Elfogás 18 órán belül

  • Avatar
    2020.08.09 - 16:33
    Közvetlen hivatkozás

    Mondanám, hogy állatok. De az állatok nem aljasulnak így le! Ez is a társadalom kettészakadásának és a moralitás következményes mélyrepülésének terméke. Persze hatásosabb lehetne egy szalonképesség tekintetében meg nem válogatott jelzőkkel fogalmazott rövid mondat. A miniszterelnök libernyákolása mintegy bátorítás a másokkal/mássággal szembeni megengedhető megengedhetetlenhez.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük