Mentve a haza, Orbán Viktor nyugodtan dőlhet hátra! – Gáspár Győző életét és vérét áldozná érte…..

Úgy tűnik, Gáspár Győző a róla elnevezett híres-hírhedt reality-show lecsengése után más kifizetődő ajánlatot nem kapva gondolt egy nagyot és beállt Orbán-hívőnek. Bizonyítandó tetőtől-talpig elhivatottságát, a békemenetelés után most pacekba mondta az őt hallgatóknak: éljen és virágozzék a magyar miniszterelnök.

Új megélhetési orbánista született….?

Már sejthető volt, hogy Gáspár Győzőnek -és a regnálónak- a Békemenet első sorában villogást követően közük van -volt-lesz- egymáshoz. Nem kellett sokat várni, büszkén jelentette közösségi oldalán, hogy “bevégeztetett” a nagy mű…..

„Mától hivatalosan is! köszönöm szépen dr. Budai Gyula képviselő úrnak”

– ezzel osztotta meg azokat a képeket Gáspár Győző, amiken a külső piacok fejlesztéséért és koordinálásáért felelős miniszteri biztos kitölti neki a Fidesz tagfelvételi lapját.

… ha ez nem lett volna egyértelmű, vagy nagyon is az volt….?

Az egykori showman saját alapítványt hozott létre, ami a kisebbségi jogok felzárkóztatásáért felel.

Úgy gondoltam, hogy azt a munkát, amit 23 év alatt elvégeztem, szeretném kamatoztatni, ezért létrehoztam egy alapítványt. A neve az, hogy „Mi is létezünk”. Az a célja, hogy azok az emberek, akik vidéken meg szeretnének szólalni, azok meg tudjanak szólalni. Ezeket az üzeneteket az alapítványon keresztül eljuttatom Orbán Viktornak, ugyanis szeretnék segíteni

Elmondta azt is, hogy a Győzike-show-ban annak idején egy szerepet játszott, és ha ezért bocsánatot kell kérnie az ország előtt, akkor legyen, bár nem érti, hiszen ez csupán egy műsor volt. Senki nem olvasta el a főcím alatt pici betűvel, hogy reality-komédia, mindenki csak játszott benne, nem a valóságon alapult. Az elmúlt 23 év alatt az ország nem ismerte meg a komolyabb oldalát, csupán azt láthatták, hogy a televízióban bohóckodik. Szeretné megmutatni, hogy ő is létezik. Amikor politikailag coming outolt, számos kritika érte őt, ám ezt cseppet sem bánja. Orbán Viktorért még az életét is feláldozná – fogalmazott egyértelműen.

“Rengetegen támadnak, de ez a jó az egészben.

Akik ismernek, tudják, hogy mit akarok ezzel elérni. Akik támadnak, azok nyugodtan támadjanak! Ha kell, még a véremet is adom a miniszterelnök úrért! Ha azon múlik, akkor odaadom a véremet! Lőjenek le a miniszerelnök úrért! Képes lennék háborúba menni érte! Beletettem mindent abba, hogy ez az egész egy egységet alkosson. Mikor egy vidéki cigánygyerekként feljöttem Budapestre 1999-ben, akkor mindenki kinevetett. Könyörgöm!

– mesélte Győző, aki teljesen levetkőzte a régi énjét. Úgy véli, hogy Orbán Viktor semmi rosszat nem tett az országgal. Annyi sok beteg ember van, akiknek a véleménye már nem tudja őt érdekelni. Ha már csak öt embernek tud segíteni, az már megérte, ha pedig támadják őt, akkor annak áll elébe – foglalta össze az újdonsült nemzeti gondolkodó mondandóját a Blikk.

FRISS!