Connect with us

Banánköztársaság

Mi folyik itt? Még az őrültek is megőrültek?

Mi folyik itt? Még az őrültek is megőrültek?
Megosztás

Itt mindenki megőrült? Értem én, hogy kánikula van, meg a válogatott is kiesett az EB-ből, de, ha valaki érzi, hogy a hőségben elveszíti az önkontrolt és olyan gondolatok kezdenek cikázni az agyában, amit, ha hangosan kimond, maga is elretten, -ha elretten és nem inkább vállon veregeti saját magát- akkor irány a légkondicionált szoba homálya, vagy nyakig bármely folyó-tó víze, mielőtt ön- és közveszélyessé válik, vagyis megőrül.

Ha csak mű a balhé, akkor marad a doki felkeresése….

Munkaszüneti nap lévén csak a megszállottak dolgoznak, vagy akiknek papírjuk van arról, hogy kibérelték őket a hét minden napjára és szünet nélkül kell nyomatniuk a néphülyítést. A hétvége eddigi két vuduzottja -Orbán Viktorról most nem ejtünk szót, róla írtunk délelőtt, az ő őrületeit egyébként is helyette a posztolásra alkalmazott „szó-verőlegény/leányok” hada teríti- Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció tótumfaktuma és Bayer Zsolt, szakmájára és beosztására nézve Bayer Zsolt.

Gyurcsány Ferenc

A vérhányás és a sajtószabadság – avagy hogyan lett a 444.hu az ellenfelünk – címmel tette közzé vélemény-bejegyzését a DK elnöke. Az önkormányzati- és uniós választás vesztes pártjának, ami a legnagyobb ellenzékinek mondott pártból 2 hónap alatt párszázalékossá változott, első embere nem tudja megemészteni a fiaskót és minden haragját és megbántottságát egy hírportálon akarja levezetni. Érdekes egyezés, hogy pont ez az az oldal, amit Putyin fekete listára tett, így elérhetetlenné vált Oroszország területén. Azt írta a pártelnök, hogy

„…A 444.hu véleménycikket tett közzé a napokban „A paprikajancsi visszatér 3 – Feri nem megy a kutyák közé” címmel. Ebből idézek: „Gyurcsány Balegyenes El Qro Fleto Fletonovics Ferenc, az Őszödi Böszme visszatért teljes fegyverzetében, keménykalapban, fehérre sminkelve, piros orral! »Nem vagyok én egy paprikajancsi!« – mondta 9 éve a legnagyobb élő magyar paprikajancsi, a saját magát is rendszeresen összegyurcsányozó Gyurcsány Ferenc. Hát a lószart, papa!
Mostanra végleg feleslegessé vált ez az álszerénység, miután a DK elnöke (aki – ma már felfoghatatlan, de – valaha Magyarország miniszterelnöke volt), akkora interjút adott a Mészáros Lőrinc-féle Index és a Németh Sándor-féle ATV közös műsorában Rónai Egonnak, hogy menten beszartam volna, ha be nem fosok (politikai értelemben).”

  • A cikk véleménycikként jelent meg, anélkül, hogy a lap a cikk tárgyát képező interjúról tárgyilagos beszámolót is közzétett volna. Ez nyilván nem kötelessége, de kétségtelen, a 444.hu nem kívánta azt a lehetőséget megadni az olvasóinak, hogy maguk alkossanak véleményt az interjúban elhangzottakról.
  • A véleménycikk sem az interjúban elhangzottak tényszerű, dokumentált értékelésén nyugszik, cáfolva vagy árnyalva az elhangzottakat, ezen az alapon értékelve az interjúalanyt és mondanivalóját. Nem, a cikknek nincs más célja, mint erősen túláradó negatív érzelmi töltettel az interjúalany felett ítélkezni, őt kigúnyolni, hitelteleníteni, emberi, politikai mivoltában támadni, leplezetlenül, büszkén sérteni.
  • A 444.hu harcra lépett ellenünk. Joga van hozzá. Harcának célja, hogy politikai károkat okozzon nekünk, eszköze személyünk és tevékenységünk minősítése.
    Az viszont a mi minősítésünk, hogy ezt a módszert és ezt az írást hazugnak, emberi becsületet sértőnek, megalázó szándékúnak, rosszindulatúnak, hatásvadásznak tartjuk. Az újságíró szerintünk becstelen firkász, a lapja pedig szennylap. Ez meg a mi véleményünk. Magára valamit adó ember szerintünk undorral elfordul egy ilyen laptól. A lap politikai ellenfelünk.
  • Bár a 444.hu kétségtelenül amellett kampányol, hogy én tűnjek el a közéletből, lehetőség szerint a DK-val együtt, mi nem gondoljuk ugyanezt fordítva. A vérhányást újságírásnak tekintő lapnak is helye van a magyar nyilvánosságban, hogy példája legyen az aljasságnak, az embertelenségnek, a magából kifordult, önmagától elájult, magamutogató mocsoknak.

Szerintünk része a sajtószabadságnak, hogy ilyen cikkeket lehessen írni. Az is, hogy ilyen írásnak helyet adó lap is legyen.

A mi szabadságunk része meg az, hogy ezt a valamit ne újságnak, hanem a romlottság és a rombolás fertőző gócának tekintsük.”

Ez is tiszta őrület

Bayer Zsolt hosszasan értekezett arról, hogy „Mi a demokrácia ma?”, és felidézett két, Németországban történt migránsok által elkövetett erőszakot, amitől elképesztőőrület vett rajta erőt és a Magyar Nemzet „vélemény” rovatában engedte ki a gőzt.

Mi a demokrácia ma? Fontos kérdés, megválaszolásra vár, annál is inkább, mert az a szervezet (szövetség?), amelyhez tartozunk, állandóan a demokráciát kéri számon rajtunk, s a teljes hasonulást óhajtja, hogy cserébe odaadja a törvény szerint amúgy is járó pénzt, továbbá megveregesse a vállunkat

-csapott a lecsóba a Fidesz 5-ös számú tagkönyvvel rendelkező tagja, újságíró. A jog mint az új társadalmi rend létrehozásának eszköze – ez történik most Nyugaton, és ezt kell demokráciának nevezni. Ezt is.

A háttérben pedig itt is megtaláljuk a sátán követét, a vén gazembert, a „nyitott társadalom” megszállottját, a liberális Hitlert, az antitradicionalista Sztálint, Sorost, aki fölöttébb jelentős összegeket áldoz bírák és ügyészek „érzékenyítésére” – értsd: képezd ki őket arra, hogy a jogot az új társadalmi rend létrehozására használják, ennek okán például bizonyos, mostantól privilegizált társadalmi csoportokra – migránsok, homoszexuálisok és egyéb ­LMBTQ akárkik, feketék stb. – más törvények vonatkozzanak, kapjanak előjogokat, s ha bűnt követnek el, akkor se kapják azt a büntetést ezentúl, amit más, nem privilegizált társadalmi csoportok – fehérek, keresztények, heteroszexuálisok stb. – kapnának

– írta Bayer „faékké-egyszerűsítve” a levonandót hozzátéve: „Így fordulhat elő az a képtelenség, hogy egy bíró a kisfiú megerőszakolóját azzal mentegeti, hogy mivel nem beszélte a gyerek nyelvét, nem tudhatta biztosan, a gyerek nem egyezett-e bele a szexuális aktusba. Ilyen a legvadabb szürreális drámába se kerülhetne bele. S egészséges, magára kicsit is adó időkben, ha más nem, a meggyalázott gyerek apja venne elégtételt fegyverrel, s a társadalom természetes igazságérzetének engedve az apa bírája felmentené őt.” (A hivatkozás, ahol ellenőrizhető lenne, amit leírt, természetesen nincs belinkelve!)

Tiszta őrület  a XXI. század Magyarországán, Európa közepén, egyelőre még a NATO és az Európai Unió tagországában az Ön és mindannyiunk hazájában, akik „kerítésen belül” élünk.

Kapcsolódó

őrült,

Szerző