Február van, itt az ideje, hogy megtudjuk, mit hoz a továbbiakban a 2020-as év! Biztos lehetsz benne, hogy mind a tizenkét csillagjegy szülöttének tartogatnak még fontos dolgokat az év hátralévő hónapjai. Nézzük sorban!

Kos:

Ez az év jobb lesz a Kos számára mint az előző év volt. Fel kell vegye a ritmust az élettel meg kell határozza konkrétan a területét és a tennivalóit. A Kos bebizonyítja azt is hogy jó vezető amikor már az üzleti téren biztonságba érzi magát, akkor a figyelme a családra és az otthonára irányul. Sok pénzt fog költeni javításokra és a lakásfelújításra, amit eddig csak halogatott. Az év első felében a karrier lesz számára a legfontosabb dolog, az év második felében főképp szeptemberben a párkapcsolat és a családi élet fog virágzani egy nagyon érdekes utazás során.

Bika:

A Bika számára ez az év a legfontosabb dolgok elérését jelenti. Lehet, hogy csak lépésekben éri el a kitűzött célokat és ezeknek a megvalósítása egészen decemberig tarthat. Ameddig minden lépésre koncentrál addig pozitív változásokat ér el az életében. A sikert egy erős csapat segítségével fogja elérni, legyen szó szakmai csoportról vagy a családról vagy befolyásos ismerősökről. Júniustól kezdődően egyre jobb lesz az anyagi helyzete. A hosszú ideig tartó felkészülésnek meg lesz az eredménye az év utolsó négy hónapjában a siker nem marad el.

Ikrek

Ezt a csillagjegyet két dolog foglalkoztatja idén, a kapcsolatok és a pénz. Nem lesznek különösebb problémái csak többet fog foglalkozni ezzel a két dologgal. A szakmai tevékenység és a magánélet prioritást élvez. Ez az időszak lesz a legmegfelelőbb a szakmai és a magánéleti sikerek megvalósításához.

1 hozzászólás

  1. “Szűz
    Az a változás amely szeptemberben elkezdődött a Szűz jegyében született személyeknél a kétezer tizenkilences évben is folytatódni fog.” Mielőtt bemásolunk valamit, érdemes végig elolvasni. Vannak akik hisznek ezekben a számomra csupán játékot jelentő horoszkópokban – az ő szemükben sem kellene hiteltelenné válni…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét