Erzsébetvárosban a maffiacsalád ügyvédje ellen nem lép vissza Moldován László (LMP). Pedig az ellenzéki megállapodások úgy kezdődtek, hogy egy másik körzetben a DK (Tóth Zoltán) visszalépett az LMP-s miniszterelnök-jelölt javára.
[mnky_ads id=”10551″]

Moldovánról tudni kell:

nyitott egy számlát állítólag a Ligetvédő Mozgalom érdekében. Csakhogy kiflit vesz rajta. Kiflibűnöző „barátunk” arra se vette a fáradtságot, hogy saját számláján alszámlát nyisson.

- Hirdetés -

Erzsébetváros az orbáni maffiaállam hálójában 1Értjük, ugye? Nincs rá szüksége, hogy az általános bevételeit elkülönítse a Ligetvédő Mozgalom bevételeitől. Miért nincs rá szüksége? Ki engedi meg neki?

Erzsébetváros az orbáni maffiaállam hálójában 2Ki védi őt? Ki engedi ezt meg neki? Talán Bajkai István? Aki az Orbán klán hazaárulás-bűncselekményeit szavatolja?

Erzsébetváros az orbáni maffiaállam hálójában 3Akit szavazataival hozzásegít a győzelemhez az LMP-s Moldován László, az Bajkai István, az Orbán család ügyvédje.

A cikk szerzője nyugodt lelkiismerettel szavaz az ellenzéki megállapodások értelmében Csárdi Antal LMP-a képviselő-jelöltre BP01-ben, Budavár-Belvárosban.

Sebestyén Eszter

Kapcsolódó:

Visszalép az Együtt jelöltje az esélyes DK-s javára

[mnky_ads id=”10553″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét