Most akkor volt Salvini-Orbán randi, vagy nem? – kép mindenesetre készült róla…

Orbán miniszterelnök nagy tervekkel csomagolt, amikor Rómába repült a hétfőn és kedden megtartott Nemzeti Konzervativizmus Konferenciára. Úgy tudta, hogy összefuthat a nagy baráttal, Matteo Salvinivel!

Kikosarazták Felcsút szülöttét, vagy….?

Nem találkozott Orbán Viktor az olasz szélsőjobboldali Lega párt vezetőjével, Matteo Salvinivel Rómában

– írja az Eurologus a Huffington Post olasz kiadása alapján.

Salvini az utolsó pillanatban lemondta a részvételét.

Orbán Viktor nem maradt facér, tárgyalt Giorgia Melonival, az Olaszország Barátai párt elnökével, akinek a pártja az Európai Parlament Európai Konzervatívok és Reformerek (ECR) képviselőcsoportjának második legnagyobb delegációját adja a lengyel kormánypárt után. Az olasz politikus a találkozó után a sajtónak azt mondta, Orbánnal nem beszéltek a frakcióváltásról, de hozzátette:

“tekintve, hogy (Orbánnak) milyen nehézségekkel kell szembenéznie a Néppártban, ha holnap úgy dönt, hogy elhagyja őket, természetes, hogy a konzervatívok között fog kikötni. Én nagyon örülnék neki.”

Ám estére előkerült egy fotó….

A Miniszterelnöki Sajtóiroda -ami mindenre fel kell legyen készülve- közreadott egy képet, amelyen a két politikus együtt szerepel, de Orbán mosolya nem felhőtlen:

fotó: Miniszterelnöki sajtóiroda

A lépről nem derül ki, hogy hol készült, kicsit olyan, mintha Budapest belső kerületeinek valamelyikében készült volna, annak is a kissé lepusztult gangján. Mindenesetre lakatlannak látszik a körfolyosós épület, ám lehet, hogy a zsaluk mögül figyelnek az ott lakók…..

Hogy pontosan mi hogyan történt, azt csak Ők tudhatják, no meg a biztonságiak, a stábok, akik fotóztak, a sofőrök, akik vitték, vagy nem vitték őket…. a lényeg, hogy mi nem.

Egy hozzászólás itt: “Most akkor volt Salvini-Orbán randi, vagy nem? – kép mindenesetre készült róla…

  • Avatar
    2020.02.05 - 08:55
    Közvetlen hivatkozás

    Dehat ez egy pocsek fotoshop!!!!!!? Hat az alakjuk korul szep fenyesseg vilaglik nekik – pont ugy neznek ki, mintha nem egy lerobbant nyo’ckeres gangon lennenek, hanem a mennyeknek a kapujaban, cesak a Szent Peter eppen most fordult vissza kitamasztani a kaput egy kovel….. Ezt a kepet en nem szopom be. Az ugyes ujsagirok szerintem ha atnezik alaposan az orban-salvini talikat, akkor meg megtalaljak majd ennek a kepnek az alapjat is.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük