Motor a barátoktól stroke után – egy fiatal lány drámája és boldog visszatérése

Amikor egy-egy híres ember, vagy celeb esik valamilyen súlyos betegség, például stroke csapdájába, szinte csak róla szólnak a híradások. Amikor viszont egy “hétköznapi” ember jár ugyan úgy, mint az előbbiek, “csak” a közvetlen környezte óvó figyelmére számíthat. Az utóbbinak adta szép példáját a pécsi motorosok közössége, amikor segített egyik társának a visszatérésben és nem csak az életbe, de a motor nyergébe is.

Támadt a stroke

Anita éppen a szomszéd faluba tartott motorjával, mert barátaival egy túrára indultak volna, amikor a fiatal lányon rajtaütött a stroke. Miért kap egy  32 éves fiatal stroke-ot, aki egészségesen él, soha nem ivott se nem dohányzott, aki kutatóbiológusként a Pécsi egyetem polgára? – Ez egyike a nagy rejtélyeknek.

Barátai és ismerősei siettek a helyszínre, de akkorra már stabilizálták állapotát, majd helikopter szállította a kórházba. Amíg a lány gyógyult, motorostársai sem tétlenkedtek, úgy döntöttek, felújítják Anita elég csúnyán összetört motorját.

“Még aznap este a Mecseki Sólymok csoportban felvetették az ötletet, miszerint állítsák talpra a motort, mely felhívásra azonnal többen is csatlakoztak. Mindenki örült a felvetésnek, még ha voltak fenntartások is egy ekkora bukfenc után.”

-írja az RBiker Hungary.

sroke

Rengeteg segítség érkezett a csoportból. Mindenki tette, amit tudott: volt aki ingyen vállalta a fényezést, voltak szerelők akik segítettek alkatrészekkel, valamint Zoltán Bóvári, aki a munka nagy részét, a szét és összeszerelést vállalta el.

Boldog egymásra-találás

A motort  szombaton adták vissza a lánynak, hálából pedig egy nagyszerű napra volt hivatalos mindenki, aki valamilyen formában segített a helyreállításban.

Azért a móka sem maradt el, amikor Anitának menet közben mutatták az új rózsaszín fejidomot és a „pink fényezést” Gondolhatjátok!

-fejeződik be a bejegyzés.

Közlekedj óvatosan!

stroke

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük