Mutassad a gyűrűdet és megmondom ki vagy – Jegygyűrű vadászat!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Dübörög az esküvő szezon, egyre díszesebbek azok a bizonyos gyűrűsujjak. Folyik a vita, hogy menyasszony, vőlegény együtt vadásszanak- e gyűrűre, vagy meg lepetés legyen a kicsiny, de fontos karika? Mi most arra vállalkozunk, hogy az általad választott gyűrű alapján mondunk véleményt rólad. Válassz a képen látható gyűrűkből és olvass!

Figyelem!: Ha nem tudsz választani kettő között, akkor a jellemvonásaidra ennek a kettőnek kombinációja illik, tehát érdemes elolvasni mindkét gyűrűhöz tartozó leírást.

Első gyűrű

Tisztában vagy saját magaddal, és úgy viselkedsz, mintha király lennél. Ugyanakkor őszinte maradsz másokkal és magaddal is. Néha túlságosan merev, egyoldalú ember vagy, amit sok barátod és rokonod kínosnak tart. De a felülmúlhatatlan varázsod miatt ezt szinte azonnal el is felejtik. Mindenki csodálja az őszinteségedet és a határozottságodat. Ha tetszik egy személy, mindent megteszel, hogy jól érezze magát melletted. Ha valaki iránt ellenérzéssel viseltetsz, akkor ezt egy percig sem titkolod előtte, ezzel az adott személy már a találkozásotok első pillanatában tisztában lesz.

Második gyűrű

Nagyon nőies vagy! Ezért az álmodozásod és a gyengédséged lehetővé teszi, hogy fiatal maradj lélekben, valós életkorodtól függetlenül. Nagyon jószívű vagy. Az a férfi, akibe szerelmes vagy, nagyon szerencsésnek mondhatja magát. Nagyon jól állnak neked a szép ruhadarabok és az elegáns felsők. Nem tudod elképzelni az életet álmodozás nélkül! Ráadásul általában álmaid valóra válnak, és nagyon gyakran látnoki képességekkel rendelkezel az álmaidban. Játékos hajlamod lehetővé teszi, hogy mindenütt és mindenkivel flörtöljél. Ha igazán tetszik egy férfi, akkor nem lesz nehéz dolgod elvarázsolni.

A harmadik gyűrű

Te született ragadozó vagy! Az a vad energia, ami benned lakozik, a megfelelő pillanatban mindenképpen felszínre tör belőled. A kifejező tekintetedet nem lehet elfelejteni.A környezeted arra törekszik, hogy megismerkedjen veled, és hogy folytassátok a baráti beszélgetéseket. Azonban csak a kiválasztottakat engeded közel magadhoz. Az árulás és az megcsalás megbocsátása egyáltalán nem jellemző rád. Az életed mások számára különleges érdeklődés tárgyát képezi. Nagyon gyakran az emberek irigykednek rád. Azonban te emiatt nem különösebben aggódsz.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük