Kerítésen innenKiemelt hírek

Nagy a gond, már Kásler is aggódik!

kasler

Az egészségügyet is felügyelő emberi erőforrások minisztere aggodalommal fordult a nyilvánossághoz és közölte: vagy most megállítjuk a járványt, vagy szigorítani kell az előírásokon.

Kásler Miklós: gáz van!

A miniszter közösségi oldalán beszélt arról, hogy Magyarországon az utóbbi napokban nőtt a fertőzések száma csakúgy, mint a kórházakban ápolt fertőzöttek és az intenzív osztályokon kezelteké is. Ezzel együtt a Nemzeti Népegészségügyi Központ kimutatta a vírus örökítőanyagának emelkedését a szennyvízben több helyen is (ami négy-tíz nappal jelzi előre a tünetes betegségek megjelenését).

Mindez óvatosságra int bennünket és arra hívja fel a figyelmet, hogy a nyári szünidő alatt, a jól megérdemelt pihenésünket töltve, veszítettünk a fegyelmezettségünkből

– mutatott rá a tárcavezető: nem tartjuk a távolságot, nem viseljük a maszkot, nem figyelünk arra, hogy zárt térben tartsuk meg a szociális távolságot, szabadtéri eseményeknél pedig nagy torlódások alakulnak ki a mosdók környékén.

„Aggodalommal fordulok önökhöz és kérem önöket arra, hogy most a szeretteiket a távolságtartással segítsék, ne a közelséggel.

A jelenlegi helyzetet konszolidálni tudjuk, ha fegyelmezetten viselkedünk. Ha viszont nem, akkor minden egyéb szabályozást folyamatosan kontrollálni és felülvizsgálni kell.

Mindenkit kérek arra,

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

hogy mindenki érdekében, a segíteni akarás szellemében tartsa be a közegészségügyi előírásokat, vegye komolyan a járványveszélyt, hiszen a vírus ismét itt van közöttünk, nagyobb koncentrációban, mint az elmúlt néhány hétben” – figyelmeztetett Kásler Miklós.

csillagjegy

About Author

Comments (1)

  1. Marta+Brash

    Miutan eddig sem lehetett tudni a pontos adatokat, hat persze, hogy tamadni fog a betegseg, foleg a feheroroszorszagi diktator nepszerutlensege miatt is. Mennyivel egyszerubb fenyegetni az embereket, na meg osszefogasra, egysegbe kovacsolodasra figyelmeztetni, mint a kisletszamu rendorseggel kordaban tartani az esetleg tuntetni akaro magyarsagot. A veszely nagyon is fennall, de meg most sem kezelik a helyen. MIndenki vigyazzon magara, embertarsaira. (Azert a retkeskormunek sikerult belefonnia a beszelgetesbe az embereket okolni a nyaralaskor torteno “fegyelmezetlenseguk” miatt, mint hogy a sajat felelosseguket megemlitette volna, vagy jobb vedekezest igert volna

Szólj hozzá!