Nagy Bandó András kedden Rónai Egon vendége volt a kedd esti Egyenes Beszédben, ahol elég erős dolgokat mondott.
[mnky_ads id=”3427″]

Különvélemény

„Ha betörnek hozzád fegyverrel, te lelőheted a fegyveres rablót. Ugyanolyan erővel szállhatsz szembe, mint amilyennel bejön. Ez az ország így áll most. Ha ilyen helyzetet teremt Orbán, várhatja, hogy meg fog történni valami”

– kezdte Nagy Bandó András az ATV műsorában, de ennél sokkal messzebbre is ment.

„Múltkor Kecskeméten voltam, tiszta véletlenül hallottam egy kórházi dolgozótól – és most olyat mondok, amiről, valószínűleg azt mondjátok, hogy abszurd -, hogy oda viszik Orbán feleségét mindig, amikor összeveri. A kecskeméti kórházban rakják rendbe.”

Rónai Egon ezen a ponton közbelépett, mondván, ez egy elég régi mendemonda, mire Nagy Bandó úgy válaszolt,

„Nem magyar mondás az is, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél?”

Az ATV leszedte oldaláról a beszélgetést, a 444.hu-hoz eljuttatott közleményükben azt írják, ez a lépés a csatorna saját döntése.

„Az ATV mindig és minden helyzetben tiszteletben tartja mások személyiségi jogait. Nagy Bandó András tényállításai súlyosan sértették egy politikus magánéletét és személyiségi jogait, ezért nem tesszük közzé a videót. Ez a lépés a csatorna saját döntése”

Rónai Egon egy Facebook-bejegyzésben foglalt állást.

„Tegnap este az Egyenes beszédben Nagy-Bandó András volt az egyik vendégem. A népszerű író-humorista egy politikus magánéletére és egészségi állapotára tett súlyos megjegyzéseket. Ahogy rögtön az adásban is jeleztem, hogy ezzel nem értek egyet, ezúton is hangsúlyosan kijelentem, hogy ettől a konkrét esettől és minden hasonlótól határozottan elhatárolódom. A fantázia lehet egy alkotó ember munkaeszköze, de személyiségi jogokat sértő mondatok nem lehetnek egy beszélgetés tárgya.
Ennek megítéléséhez annyit, hogy éppen ez a szemlélet az egyik értéke az ATV-nek, és ezt én magam is óvni szeretném”

Az érintett nem kívánta kommentálni megszólalását.

Olvasásra érdemes:

Nagy Bandó Fidesz szavazó VOLT

(forrás: atv.hu;  444.hu)
[mnky_ads id=”3808″]

3 HOZZÁSZÓLÁS

    • Na az ATV is eladta magát Rónai Egonnal együtt, akit eddig kedveltünk, becsültünk, –
      nem sokra – de becsültünk! Napok óta ismétlések ismétlés hátán, nyelvcsapások a hatalomnak, csak nem eladó lett ez a lassan fekália adó?

  1. Fáj az igazság? Nagy Bando kimondta! És….? Most vendettát hirdetnek? Mindenki tudta h Orbán veri a feleségét, csak öt nem lehet felelösségre vonni családon belüli eröszakért! Miért? Mer azt hiszi ö maga, meg páran, h ö az atyaisten!!!! Szégyen!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét