Nagy nap a holnapi, öltöztesse ünneplőbe – akit illet – amijét akarja!

Bizony, ez a nap is elérkezett! Az év 36. hete arról nevezetes, hogy erre esik nemzetünk vezetőjének neve napja! IS, mert egyben Lőrincé IS!

Szem nem marad szárazon!

Gondos fidesz-kezek már biztosan fogalmazzák a jókívánság-hegyeket, amivel megemlékeznek Orbán Viktor keresztnevének ünnepéről. A várban szolgálatot teljesítő postásoknak extra nagy tatyóval kell holnap készülniük, hogy a temérdek üdvözlőlapot kikézbesíthessék.

A javuk minden bizonnyal ajánlva érkezik majd, hogy feladójuknak írásos bizonyítékuk legyen – ha esetleg szükség lesz rá – hogy gondoltak a pártvezetőre.

A Gundelnál is nagy lehet a sürgés-forgás, hiszen a legbelsőbb kör tuti fellátogat a Karmelita kolostorba, ha az idő engedi – merné nem engedni! – a miniszterelnöki gangra ünnepelni.

Mi, a sokadalom…

Mi úgy teszünk, mintha ez is olyan csütörtök lenne,  mint a többi, de akit érint, az belül érzi majd a kellemes melegséget, amit az ünnepi áhítat okoz. Persze ettől még ugyanúgy lökdösődünk majd a villamoson és a buszon, ugyanolyan türelmetlenül dudálunk az előttünk szerintünk lotyogó autóstársra. De közben ellágyulva – a jelző vérmérséklet és meggyőződés szerint változtatható! – gondolunk Orbánék Viktorára és a hű csatlósra, akinek már a szülei is jövőbelátók lehettek, és ezért adták éppen azt a keresztnevet neki, hogy Lőrinc, hiszen így még ezt a napot is a főnökkel közösen ünnepelheti.

Egyszóval: szeptember 5-e Viktor és most figyeljen Lőrinc napja!

megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük