Navracsics tanár úr, az isten szerelméért, szólaljon már meg!

Azt, hogy Márki-Zay Péter baloldali lenne, vagy akár Soros bérenc, netán titkos ENSZ ügynök menekült kérdésben, épeszű ember nem gondolhatja komolyan. Mint ahogy a fideszes Navracsics Tiborról sem állíthatja senki normálisan gondolkodó emberfia, hogy ő is csak egy libsi-bolsi ivadék.

Nem létező Soros Terv

Ideje lenne már, hogy Navracsics ismét megszólaljon! Mint tette ezt korábban több alkalommal. Akkor is mikor egyértelművé tette, hogy Bayer Zsolt megcsúfol minden olyan demokratikus közösségi elvet, amiben a Fidesz hisz, és akkor is, amikor szóba állt a volt ge@iző barát, Simicska Lajos tévéjével, és olyat mondott a Hír TV-nek, hogy nem is létezik a Soros-terv.

Navracsics már rég kimondta azt, amire a vásárhelyi pofont követően Bencsik András az EchoTV-ben csak most merészkedett elő azzal, hogy világgá kürtölte: „Azt hiszem, hogy abba kéne hagyni ezt az elemi iskolai szintű sorosozást például, Stop Soros, meg egyebek. Ezek jópofák, de a magyar társadalom ennél intelligensebb.”

A mindenes tanár úr 1998 és 2002 között az Orbán-kormány Miniszterelnöki Hivatalának főosztályvezetője volt. Majd 2003 és 2006 között a Fidesz elnöki kabintejének vezetője, Orbán Viktor jobbkeze és 2006 és 2010 között a Fidesz parlamenti frakcióvezetője. Továbbá 2010 és 2014 között, a második Orbán-kormány miniszterelnök-helyettese, közigazgatási és igazságügyi minisztere, végül 2014-ben, a harmadik Orbán-kormányban 4 hónapig külügyminiszter. Utána Orbán Viktor jelölte a brüsszeli Európai Bizottságba. Itt aztán már azt találta mondani a „Soros” tervvel kapcsolatban, hogy ”Én ezt a választási kampány retorikájának tartom, az Európai Bizottságban nincsen ilyen, nem beszélünk ilyenről, és a bizottság munkatervében nem szerepel ilyen feladat.”

Csatlós és hazaáruló

Emiatt párttársaitól meg is kapta a magáét. Soros csatlósnak, hazaárulónak nevezték. Tanulságos, miként reagált mindezekre: „Ez a politikai vita sajátja. Nem örülök neki, nyilván. Különösen nem örülök neki, hogy ha ezt olyan emberek mondják, akik a megelőző 10-15 évben nem győztek ájuldozni az én úgynevezett zsenialitásomtól, és tapogattak, hogy mekkora barátok vagyunk.”

Itt az ideje, hogy a politikai tudományok doktora, Navracsics Tibor ismét megszólaljon. Elmondja nyilvánosan párttársainak, hogy tévúton járnak. A gőgösség, a kivagyiság, a jogtalan szerzésmánia tévútján, amely idegen az európai értékektől. Ha tovább is ezen járnak, akkor önmegsemmisítő politikát folytatnak, nemzetépítő helyett. A vásárhelyi vasárnap erre figyelmeztetett. És nem arra, amire hétfő reggeli publicisztikáját szentelte az ötös számú a kormánypárti Magyar Időkben, a „Felült a halott” címert viselő írásában.

Navracsicsnak ez lenne a dolga a parkoló pályán való cinkos néma várakozás helyett! Én szóltam! Mindenkihez!

Hogy ki a csatlós és ki a hazaáruló, azt pedig ne a gajdicsolók döntsék el, hanem majd tavasszal a soha nem látott mértékben megjelenő, illiberális hipnózisból felébredt és magukhoz tért szavazók!

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük