Kultúra

Neba…. Nemzetivé lett a szépségkirálynő választás is?

Neba.... Nemzetivé lett a szépségkirálynő választás is?

A Magyarország Szépe verseny szerencsés finalistái vasárnap fürdőruhában, a labdarúgó világbajnokság ihlette kollekcióban, nemzeti öltözetben és estélyi ruhában vonulnak majd nemzeti ihletésű zenére! Hát ez nemzeti……!

Nemzeti szépség és a world peace…

A magyar zenei élet képviselői mellett a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivál zsűrikedvence, az osztrák Cesár Sampson is színpadra lép a Magyarország Szépe verseny vasárnap esti döntőjén. Az eseményt élőben  sugározza a Duna Televízió és a Duna World csatorna – olvasható a szervezők által az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Azért a világverseny a cél

A Miss World világverseny magyarországi döntőjének tizenhat finalistája a nyitány mellett négy szettben – fürdőruhában, a labdarúgó világbajnokság ihlette kollekcióban, nemzeti öltözetben és estélyi ruhában – vonul végig a kifutón. A négy kör mindegyikét különleges zenei produkciók fogják kísérni –

A nyitányban Freddie gospelkórussal mutatja be legújabb dalát. A bikinis körben Berkes Olivér új dala mutatkozik be. A kreatív tour-ban az idei Eurovíziós Dalfesztivál osztrák indulója, Cesár Sampson énekli el versenydalát. A művész a dalverseny döntőjében a zsűri pontszámai alapján az első helyen, összesítésben a harmadik helyen végzett.

Nemzeti gúnyához nemzeti melódia jár…

A nemzeti öltözékhez illő, jól ismert népdalt öltöztet új köntösbe Nika és a Fool Moon. Az estélyi ruhás kör eleganciáját Berkes Olivér, Freddie, Király Viktor és Veréb Tamás exkluzív előadása fogja emelni.  majd Vastag Csaba mutatja be legújabb dalát és a fiatal tehetség, Zävodi tévés dalpremierjére is számíthat a közönség.

Nemzeti Miss World….

A szervezők szerint a színpadkép, a megújuló látványvilág olyan vizuális környezetet teremt, amely még inkább ki fogja hangsúlyozni a tizenhat döntős lány szépségét. Az élő show házigazdája Kraszkó Zita és Kovács Kokó István lesz. A vasárnapi megmérettetés győztese  képviselni Magyarországot a Miss World világdöntőn.

Egy kis honi szépségverseny történelem

A versenyt először 1929 januárjában rendezték meg. A győztes egy keszthelyi orvos lánya, Simon Böske lett, aki még ugyanabban az évben 17 ország versenyzője között elnyerte a Miss Európa címet is. A döntő után Gaston Doumergue francia köztársasági elnök telefonon gratulált neki, és állítólag a következőket mondta: Kisasszonyom, kívánom, hogy hazája rövid időn belül legyen olyan boldog és olyan szerencsés, mint Ön.”. Győzelme után Böske az újságírók kérdésére azt felelte, hogy nem akar sem színpadra menni, sem moziszínésznő lenni, hanem “férjhez akarok menni egy csinos, intelligens, vagyonos fiúhoz úgy, amint az a kedvenc regényeimben szokott történni.

(forrás: MTI)

Orbán Ráhel rátette a kezét a magyar divatiparra is

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

http://varosikurir.hu/felejtos-hogy-azt-vesz-fel-amit-akar-jon-a-nemzeti-divatmeghatarozo-rt/

About Author

Szólj hozzá!