Nem szabad szemérmeskedni! 1 243

Emberi jogi díjat kapott Soros György

A magyar emberek” szóból értenek, mégpedig nyílt, egyenes szóból: az orwelli újbeszél Fidesz-változatából. A „kormány” azonban, amely különben hasznos, fontos, nemzeti küzdelmet vív a cenzúrával egyenértékű „politikailag korrekt beszéd” ellen, most érthetetlenül maga is PC-zik…


2018-ban vagyunk Magyarországon. „Társadalmi vitára” bocsátott a hatalom egy „törvénytervezetet”, amelynek ez a címe:

MAGYARORSZÁG KORMÁNYÁNAK JAVASLATA A STOP SOROS TÖRVÉNYCSOMAGRÓL

Ám hiába a PC-beszéd: akik mindent szándékosan félreértenek, félremagyaráznak, a bérencek (tuggyuk persze, kiéi) rögtön sorosozni kezdtek! Teljes joggal panaszolta KovácsZoltán kormányszóvivő, aki egyébként abszolút szavahihető ember, mint maga a „kormány” is:

„A sajtó próbálja Sorosra kihegyezni a kérdést.”

Azannya..! – majd mit mondok… Most már tényleg csinálni kellene valamit ezzel a sajtóval: illetéket kivetni rá, és elküldeni Kukutyinba – ott hegyezze a zabot, ne a Soros-kérdést!

De ha már Stop Soros törvénycsomagról van szó, hát ünnepeljünk: „társadalmi vitára” bocsátja a „kormány” a tervezetet! Csinálhatott volna újabb nemzeti konzultációt” is, hiszen közpénz van rá dögivel, csak kicsit hűtlenül kell kezelni. De bölcsen figyelembe vette a brüsszeliták érzékenységét: biztos nagyon háborognának, ha ilyen gyorsan új „nemzeti konzultációba” kezdene a „kormány”.

Maga a „törvénycsomag” teljesen hülye, tehát kiválóan megfelel a célnak: „a magyar emberek” további vadításának, hiszterizálásának, elaljasításának. Bár félek, lesznek hívek, akik még így sem értik majd meg pontosan..!

Van bennem valami hiányérzet, valami, ami zavarba ejt. Mintha túlzottan is vigyáztak volna a tervezet alkotói, nehogy megbántsanak valakiket – a háttérhatalmasokat meg általában a milliárdos spekulánsokat például. De nem akarták nyíltan megbántani a vizeinkben úszkáló nagy testű ragadozót sem, akinek pedig hatalmas zsebéből ajvékol az összes álcivil szervezet, a tüntetésre készülő diákság, meg az egész magyar ellenzék, bérenckedve-ügynökösködve.

Nem szabad finomkodni: ha harc, hát legyen harc! Nem a „kormány” akarta, ugyebár… Jó, maga a „törvénycsomag” maradjon PC-ben. De azért reggeltől estig zúgjon mindenhol az igazi üzenet, mintha lelátóról szólna:


„Mocskos Soros! Mocskos Soros!”

Jut eszembe: különben Orbán Viktor és veje jól vannak?

1 Comment

  1. Képzeljük el, hogy az amúgy szerencsésen civilizált Romániában hatalomra jut egy a miénkhez hasonló csürhe, és ők se tolerálják, hogy egyes állampolgárok másmilyenek, mint ők. Ezért bejelentik, hogy mostantól a külföldről kapott támogatás felét tessék leadni sarcba.

    Na, az milyen lenne? Mekkora igazságtalan szőröstalpú magyarüldözés, ugye?

    http://hvg.hu/itthon/20180118_Stop_Pharaon

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

Kálmán László: Miért szégyellje magát Gerő?

Az ATV baromi semlegessége – ellenzéki mivolta? – tudatában egy nappal azután, hogy a kormánymédia felnyomta Kálmán Olgát közösségi oldalára …

aurora

Első fokon pert nyert a Fővárosi Törvényszéken a 8. kerületi Auróra Közösségi Ház a Magyar Hírlap és a Pesti Srácok …

kover

Elvileg kijár egy házelnöknek a tisztelet, mondom: elvileg. Ám Kövér László, a magyar közszolga ebben is illiberális, vagyis mindent megtesz, …

Tudjátok, én balga még mindig hiszek abban, hogy ősszel az ország jelentős részében a Fidesz jelöltjével szemben egy ellenzéki alkalmas …

Pin It on Pinterest