Connect with us

Bulvár

Díszkiadású Imperátor kisszobor – Használat után komposztálható

Megosztás

Volt már gyertya, petárda, de „kisszobor, ami a nap minden szakában garantálja, hogy munkánkat maximális éberséggel és produktivitással végezhessük”, még nem.

Egy Fidesz-alapító: '"....ez az ember egy szélhámos. Most már látja mindenki, lehullott a lepel. Orbán Viktor egy szélhámos, egyébként egy elég rossz fajta, ócska szélhámos”
Megosztás

„Erőt és biztonságot minden magyar asztalra! Díszkiadású Imperátor asztali szobrainkat nemzetiszín szalaggal szállítjuk!”- hirdeti termékét a piaci rést találó vállalkozás.

Vegye-vigye, itt a vissza nem térő alkalom!

Volt már gyertya, petárda, de „kisszobor, ami a nap minden szakában garantálja, hogy munkánkat maximális éberséggel és produktivitással végezhessük”, még nem. Ennek az égető hiánynak felismerése után csapott bele „a politikailag semleges művészek közössége, akik egy biztonságos, erős és erkölcsös keresztény Magyarországon szeretnének élni” az alábbi remekbeszabott mű megalkotásába.

„Védelmező funkciójának köszönhetően elég egy pillantás és rájövünk, hogy jövőnk biztos kezekben van

Ajánljuk mindenkinek korra, nemre, vallásra és politikai hovatartozásra való tekintet nélkül. Szobrunk biológiailag lebomló PLA anyagból készül, mely szobai körülmények között stabil, igény esetén azonban komposztálható.” Arra is felhívták a figyelmet, hogy

„Figyelem! Díszkiadású Imperátor kisszobrunk árát önkéntesen rögzítettük, hogy határt szabjunk nyugati beszállítóink nyerészkedésének. A folyamatos áremelés jogát ennek ellenére fenntartjuk!”

A jelenlegi árfekvés:

képernyőkép: viktory2030.hu

Ha azt hitte….

„Sokan érdeklődnek nálunk afelől, hogy az asztali kisszobrunk Orbán Viktort ábrázolja-e.

Nos, bármennyire is szomorú, de még a mai világban sem lehet mindent „lemásolni”, vezetőnket pedig főleg nem. Orbán Viktor személye egy és megismételhetetlen, jelleme pedig lemásolhatatlan!

Mindennemű hasonlóság csak az egymásra halmozott molekulák és a rajtuk megtörő fény műve, mely soha nem lesz hasonlatos egy élő történelmi személyiséggel. Sajnáljuk.”

tunkolás

Szerző