Nostradamus jóslata II. Erzsébet és a monarchia haláláról

Nostradamus, a francia csillagász és asztrológus az 1500-as években élt, de a jóslatai máig fennmaradtak és ijesztő módon sok mindent valóban megjövendöltek. Lássuk, mit írt – mert írt! – II. Erzsébet haláláról!

Nostradamus ezt jósolta, több mint 500 éve

Kiderült, hogy Erzsébet királynő halálát is előre látta a jós, és amit vele kapcsolatban írt rendkívül aggasztó. Nostradamus az idei évre látott globális katasztrófát, természeti csapásokat, egy új világháborút és egy királynő búcsúját, aminek a következménye a káosz lesz. A látnok úgy gondolta, hogy ennek a bizonyos királynőnek a halála hatalmi harcokat indít majd el.

„A HÁBORÚ VÉGÉN MEGVÁLTOZNAK A NAGYHATALMAK. HÁROM GYÖNYÖRŰ GYERMEK SZÜLETIK A PARTON. TÖNKRE FOGJÁK TENNI AZ EMBEREKET, HA NAGYKORÚAK LESZNEK. MEGVÁLTOZTATJÁK A KIRÁLYSÁGOT, AMELY ÍGY SZÉT ESIK, NEM TUD TOVÁBB FEJLŐDNI, VÉGET ÉR”

– áll a jóslatban.

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

A jóslat értelmezése

A szakemberek úgy gondolják, hogy a három gyermek esetében a látnok Vilmos hercegre, Harry hercegre és Beatrix hercegnőre gondolt, akik a királynő unokái. A háború a falklandi háborúja lehet, amely 1982-ben zajlott az Egyesült Királyság és Argentína között. A vége után néhány nappal jött világra Vilmos herceg. A part lehet a Temze folyó is, ami átszeli Londont vagy az országot körülvevő Atlanti-óceán. A jóslat arra figyelmeztet, hogy II. Erzsébet halála után bukásra van ítélve a monarchia. Aggasztó, hogy a prófécia azt is sugallja, hogy III. Károly király uralkodása nem sokáig tart.

Egyéb próféciák a jóstól.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

Friss!

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.