Nosztalgiabajnok csillagjegyek – Múltunk a kapu a jelen megértéséhez és a jövőnk megismeréséhez

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Van néhány csillagjegy amelynek szülöttei a múltjából vezetik le a jövőjüket és általában az a bizonyos jövő idő be is igazolja jóslataikat.

Kos

Ez a csillagjegy ahogy mondani szokás tűzön-vízen, falakat áttörve egész életében csak száguld előre, és hogy mégsem bukik olyan hatalmasokat, mint azt a tempó “megkívánná” csak annak köszönheti, hogy rohanás közben sem téveszti szem elől múltja figyelmeztető jeleit.

Figyelem: ne feledjen néha korrigálni!

Bika

Soha nem öklel öncélúan, és hogy mikor milyen reakció a leghelyesebb azt általában múltja állandó elemzésével érí el, vigyáznia kell azonban mert hajlamos átlépni azt a bizonyos határt a múlt és a jelen között egészséges meghúzni, mert különben összemosódnak a dolgok és az nagyon káros lehet.

Figyelem: Az általános hiedelemmel szemben, nem mindig az egyenes út a legjobb, legfeljebb a leggyorsabb, de ki akar gyorsan túl lenni az életen

Mérleg

Ahogy a csillagjegy neve is utal rá, nála az élet minden területén két serpenyő létezik, nincs ez másként a múlttal és a jelennel sem, amelyek általa elképzelt szintézise alapján igyekszik eligazodni a jelen útvesztőiben is.

Figyelem: Semmi önámítás!

Láttad már?

Nyilas

Nem egyszerű úgy jövőt építeni, hogy az ember 10%-ig a jelenhez köti magát, ebben segít a Nyilasnak múltja folyamatos szem előtt tartása. a jelen szinte minden fontos eseményét megforgatja múltja képeibe és így araszol nagyon szimpatikusen előre az életben.

Figyelem: Ügyeljen arra el ne veszítse önmagát az idősíkok között!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse