Novák Előd „megmondta az őszintét”, miből él és „virágzik” a Mi Hazánk Mozgalom! Olvassa és ámuljon!

Hogy miből kampányolt a Mi Hazánk Mozgalom? Nincs ebben semmi titok, de leírom alább, miután több médium elhallgatta az erre a kérdésre EP-kampányfőnökként adott válaszaimat – kezdte közösségi oldalán Novák Előd.

Gondolta volna?

Novák leírja, hogy

„A Mi Hazánk Mozgalom alulról szerveződő párt. Állami támogatásunk még nincs, oligarchánk nem is lesz. A Mi Hazánk működésében a mozgalmi jelleg, a társadalmi munka a meghatározó, de lényeges segítség, hogy havi kb. 15 millió forintot kap a négy országgyűlési képviselőnk parlamenti működési keretként, amennyit minden más országgyűlési képviselő is (sőt a frakcióban lévők után még több jár), ezekből béreljük irodáinkat, és finanszírozunk sok mindent.”

Persze itt még nem ér véget a bevételi beszámoló

Meghatározó a költségvetésünkben az az ötmillió forintos kölcsön, melyet kaptunk egy tagunktól, miután az összes bank megtagadta, hogy hitelt vegyünk fel, holott több tagunk felajánlotta forgalomképes ingatlanját fedezetül. Korábban az OTP azt is megtagadta, hogy folyószámlát nyissunk náluk.

A randa ellenzéki média blöfföl!

„A Magyar Narancsnak a 444.hu által is közzétett becslése több szempontból sem helytálló. Pl. a webshop kiadásként van feltüntetve, holott azt egy tagunk bajtársi partnercége saját tőkéjéből úgy csinálja, hogy abból még pénzhez is jut a párt.

Tévedés az is, hogy “egy sajtótájékoztató 20-80 ezer forintba kerül”, mivel azoknak nincs költségük, a József krt. 43. alatti központi és a Bartók Béla út 96. alatti újbudai iroda képviselői iroda volt a jobbikos időkben is, Dúró Dóra bérli tovább, ahogy az ő keretéből vásároltuk pl. a sajtótájékoztatók háttereit biztosító rollupokat is.

– írta Novák.

A teljes üvegzseb-bejegyzést itt olvashatja:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük