Novák Katalin irgum-burguma – felháborodásában főnökénél panaszolta be Jávor Benedeket

Novák Katalin nyílt levelet írt Karácsony Gergelynek, mondván: “Ha már Niedermüller Péter kirekesztő kirohanását megvédte, ne kövesse el még egyszer ezt a hibát!”. Megorrolt ugyanis Jávor Benedek közösségi oldalára írt bejegyzése miatt.

A “primitív, ocsmány üzenet…”

Felháborodott Novák Katalin és Karácsony Gergelytől vár intézkedést: a római Berlusconi találkozója után ugyanis – a főpolgármesterhez írt nyílt levele szerint – Jávor Benedek

“egy primitív, ocsmány üzenetet tett közzé, mely Önökhöz is méltatlan”.

Mint az oviban…..

Nyílt levél Jávor Benedek méltatlan kijelentése kapcsán – ezt posztolta Novák Katalin a Facebook oldalára.

“Imádkozom, nehogy összekeverjék a meghívókat véletlenül, és Novák Katalin nehogy egy bungabunga parti szívében találja magát a keresztény családi értékekkel kapcsolatos véleménycseréje helyett”.

Novák Katalin levele Karácsony Gergelynek

“Tisztelt Főpolgármester úr!

2020. január 1-től, az Ön személyes megbízásából párttársa, a szintén “Párbeszédes” Jávor Benedek képviseli Budapestet, és a budapestieket Brüsszelben. Az elmúlt évek során bizonyára volt alkalma megismerni pártjuk egyik alapítóját, ha mégsem, talán levelem segítségére lesz ebben, és így abban is, hogy időben felülvizsgálja korábbi döntését.

A Fidesz külügyekért is felelős alelnökeként Rómában találkoztam Silvio Berlusconival, testvérpártunk, a Forza Italia elnökével, Olaszország korábbi miniszterelnökével. A találkozó tényéről a nyilvánosságot is tájékoztattam.

Ezt követően az Ön által frissen kinevezett Jávor Benedek egy primitív, ocsmány üzenetet tett közzé, mely Önökhöz is méltatlan.

Főpolgármester úr! Ön kinevezése után azt mondta, hogy olyan főpolgármester szeretne lenni, aki azokat is képviseli, akik nem Önre szavaztak. Én 24 éve Budapesten élek, és nem Önre szavaztam. Joggal várom el tehát, hogy olyan embereket nevezzen ki felelős beosztásba, akik nem gyalázzák mások emberi méltóságát.

Bízom benne, hogy Főpolgármester úr tájékozódik, levonja a következtetéseket, elhatárolódik párttársa és személyes kinevezettje mocskolódó kijelentésétől, és olyanokat bíz meg a jövőben a budapestiek képviseletével, akik nem gyűlöletet szítanak. Ha már Niedermüller Péter kirekesztő kirohanását megvédte, ne kövesse el még egyszer ezt a hibát!

Üdvözlettel:

Novák Katalin”

Képzelhetik mit írhatna és kiknek például Soros György, ha Novák-szinten lenne!

2 hozzászólás

  • Avatar
    2020.02.05 - 18:00
    Közvetlen hivatkozás

    Bocsánat! De Berlusconiról nekem is először az unga-bunga jutott az eszembe! És az ember válogassa meg kivel áll szóba! Még ha politikus is. Szerintem. Ha meg mégis, akkor a következményeit is. Mert közfeladatot ellátó személy, neki többet kell elviselni.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük