Novák Katalin nertársnő 100 napja

Novák Katalint 100 napja nevezte ki köztársasági elnökké a főnök. Egyes felmérések szerint magyarok java részt elégedettek a honi első polgár székében ülő újabb Orbán-fiókával.

Így látja Ő

Facebook-oldalán közölte a hírt Novák Katalint, miszerint már túl van az első száz napján köztársasági elnökként. Bejegyzését videóval tette színesebbé, amelyben a köztársasági elnök beiktatási beszéde hallható: „Időnként egyedül állunk a vártán. De a világlátásunkban vannak szövetségeseink, és vannak barátaink. Tudjuk, mikor kire számíthatunk és másik is tudják, hogy a magyarok szavukat tartó, bátor bajtársak. Bízom benne, hogy ajtónyitogatásban és kulcskeresésben Magyarország hasznára lehetek”

„Szót emelek majd azért is, hogy védjük az életet, képviselve azokat is, akik még nem tudnak kiállni a maguk védelmében. Ráirányítom a figyelmet a tehetséges fiatalokra. Számíthatnak rám azok a magyarok is, akik a többség számára láthatatlan helyeken, rossz körülmények között élnek. Ott leszek közöttük, leülök a sámlira, meghallgatom és képviselem őket”

– tette hozzá beszédében Novák Katalin. Fül, szív és száj akarok lenni azok számára, akiket most kevésbe hallunk, látunk és értünk, hogy érezzük: összetartozunk” – zárta a megemlékező videóját a köztársasági elnök.

Egy másik vélemény Novák Katalin “munkásságáról”

Novák nertársnő azt kèri az Úniótól hogy ne zsarolja Magyarországot. Nahát, Novák feltalálta a kollektív vètót. Ezt ugye úgy kell èrteni, hogy az összes többi ne nyújtson be kollektív vètót a magyar állásponttal szemben. Szóval nem a folyton vètózgató, kerèkkötő Orbán rezsim a hibás, hanem a csúnya EU. A farok csóválja a kutyát. Szerintem most a partner fővárosokban, hangulattól függően, vagy a fejüket csóválják, vagy a hasukat fogják a röhögèstől. A szomorú az, hogy Novák nertársnő számíthat az idomított hívek tapsára. Azèrt mondja.

-írja közösségi oldalán Kaltenbach Jenő.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.