Ocean’s 8 – Az évszázad átverése

Nem esett messze alma a fájától az Ocean-családban: Danny Ocean közismert bűnöző volt – bandájának trükkös lopásait csaknem két évtizede követjük nyomon. Dögös húga, Debbie (Sandra Bullock) is az ő útját járja – egy ötéves börtönbüntetés letöltése után. A sitten bőven volt ideje tökéletesre csiszolni a tervet, ami nemcsak őt, de társnőit is dollár-milliomossá teszi.

Az csak hab a tortán, hogy ezzel csalfa ex-barátján is bosszút állhat. Debbie tehát a főnök, aki maga köré szervez hét belevaló nőt – hét egyéniséget!

Irány, a New York-i Metropolitan Múzeum jótékonysági estje, a híres Met gála – és a káprázatos Toussaint nyakék!

Ezzel a felállással kijelenthető, hogy az Ocean’s-filmek szintet léptek: az eddigi humor és izgalom most napjaink legjobb, legismertebb, legszexibb színésznőinek előadásában kel új életre. Jó a mai filmkínálatban ilyen szórakoztató, szellemes, látványos alkotást látni. Utóbbi Alex DiGerlando-nak köszönhető, míg a pörgős cselekmény Gary Ross rendezőnek. S persze a remek színészeknek, akik lazán hozzák a figurákat.

M. Koltai Judi

Szereplők: Sandra Bullock, Rihanna, Anne Hathaway, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Awkwafina, Mindy Kaling, Sarah Paulson, James Corden, Kylie Jenner, Kim Karadshian West, Kendall Jenner.

Kapcsolódó:

Győzött az Ocean’s 8 – Az évszázad átverése

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük