Felvirágozhat a magyarság - kinyirtuk Billy Elliotot! - Városi Kurír

Sorting by

×

Felvirágozhat a magyarság – kinyirtuk Billy Elliotot!

A Magyar Állami Operaház megtartja Billy Elliot című produkciójának 29 előadását, a június-júliusra tervezett 44 alkalomból 15-öt törölni volt kénytelen a sajtóvita nyomán visszaesett érdeklődés miatt – közölte Ókovács Szilveszter csütörtökön az MTI-vel.

Hirdetés

Végre megoldódott minden gond!

A főigazgató közleménye szerint az érdeklődők még több mint 20 előadásra válthatnak jegyet, akár a csütörtöki napra is, hiszen kedd óta napi két előadásban látható a darab.

“Egyes bennünket támadó portálok tájékozatlansága, szándékos félrevezetési kísérlete és hamis információinak cáfolataként csak hivatalos lapunkat, a www.opera.hu oldalt ajánlhatjuk, ahol minden előadás értékesítési helyzetére rálátnak a kedves látogatók, és természetesen vásárolhatnak is”

– fogalmaz Ókovács Szilveszter az MTI-nek,utalva az interneten megjelent hírekre.

Mint írja, a szakmai gyakorlat szerint minden előadás emeleti szektorai zárva vannak – tehát még nincsenek eladva -, azokat akkor nyitják meg, ha az előadások földszinti, a színpadra jó rálátást kínáló helyei már elfogytak.

A Billy Elliot-produkció két éve megy, eddigi 90 előadását 101 ezren látták.

Mint emlékezetes:

A közpénzfaló portálok egyikén megjelent egy véleménycikk, ami azt boncolgatja, hogy szegény Orbán Viktornak a temérdek dolga közepette nem maradt ideje a magyar kulturális életet nemzetivé formálni. A cél érdekében pedig ki kell irtani onnan a liberális eszmét és mivel ez nem megy anélkül, hogy művelőit is el ne távolítanák a színről, mindenestől. Legyen az elrugaszkodási pont a Billy Elliot!

 

Ne buzizzzzz! – Ha Billy Elliot veszélyes, akkor mi Orbán gyűlölet politikája?

Nyári Krisztián a Billy Elliot-üldözésről – “Zsugorodik az agy a melegben”

Hirdetés
átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.