Kitalálja, hol feszengett Orbán Viktor és a regnáló vezérkar szombat este?

Emlékeznek milyen otthonosan mozgott Orbán miniszterelnök a disznóvágás-reklámozós posztjaiban? Öröm volt nézni, hogy sutba dobódott az állandósult szorongós kéz-zsebredugásos toporgás és végre felszabadultan élvezettel csinálta, amit éppen kellett. Na ehhez képest szombaton kulturális eseményre volt hivatalos és nem csak ő, hanem a felső fidesz-pártíz családostól! Csaknem öt év után szombaton újra-nyílt a kívül-belül megújult Operaház.

Read more

Nem csak a politika botrányos, hanem…

Ahogy arról mi is beszámoltunk „Hogy kerül Rubint Réka az Operaház balettkara közelébe? Hát úgy, hogy nagyzenekari kísérettel edzi őket! – Fellázadtak az érintettek!” című cikkünkben  óriási botrány kerekedett Juratsek Julianna balettművész  kirohanásából a fitnesz-edző operaházi megjelenése ellen. Schobert Norbert azonnal felesége védelmére kelt, az Operaház is kiadott egy nyilatkozatot. A Blikkben ismét megszólalt a balettművész, és most először az érintett is. 

Read more

Hogy kerül Rubint Réka az Operaház balettkara közelébe? Hát úgy, hogy nagyzenekari kísérettel edzi őket! – Fellázadtak az érintettek!

Nagy ugrás ez a még oly hatalmas méretű és befogadóképességű sportcsarnokban tartott edzések után! Azonban nem csoda, hogy a balettáncosok, akiknek a testük a „hangszerük” nem repestek az örömtől, hogy olyasvalaki akarja megmondani nekik, hogy miként tartsák karban magukat, akinek fogalma sincs a szakmájukról és aki maximum a zsöllyén ülve látta őket táncolni egy előadás közben. Rubint Rékát pillanatok alatt nem kívánatos személynek minősítették az Operaház táncosai.

Read more

Pin It on Pinterest