Városi kurír
A napi fontos.

Ön szerint jön, vagy megy?

Nézze meg jól, sokat elárul a válasza.....

0 576

Jön, vagy megy? Előre vagy hátra? Üdvözöl, vagy elköszön? Ön szerint? Nézze meg jól és megtudhatja, mi vár Önre a jövőben!

Jön, előre, üdvözöl:

Ha elsőnek azt látta meg, hogy a képen látható személy előre halad, akkor a közeljövőben várhatóan fontos találkozókra számíthat az életedben. Készen áll arra, hogy jó cselekedeteket hajtson végre, melyekre az élet lehetőséget kínál. Álljon készen arra is, hogy kapni fog, bízzon abban, hogy a lehető legjobbat érdemli, mert Ön is igyekszik azt nyújtani. Segítőkész, amit az égiek megjutalmaznak.

Hiszen tudja:

“Jó emberekkel jó dolgok történnek.”

Most már csak az a dolga, hogy észrevegye az a jót. Figyelje a kis történéseket is az életében és garantáltan megtalálja, amit keres.

Megy, hátra, elköszön:

Ha úgy érzi, hogy a képen szereplő személy távolodik Öntől, azaz a hátát mutatja, akkor a közeljövőben el kell engedned valakit, vagy valamit. Van valami a múltjában, amiről már eldöntötte, hogy el kell hagynia, valami olyan, ami már nem felel meg. Meg kell szabadítania magát attól, ami feleslegesen nehéz terhet jelent az életében, hátat kell neki fordítania és tovább kell lépnie!

Ne csüggedjen, hiszen az elválás, elengedés mindig az új lehetőségét hordozza magában, tudja,

“ha egy ajtó bezárul, rengeteg kinyílik”

Új feladatok, új partner, új lehetőség, hogy kipróbálja magát. Lehet, hogy elsőre félelmetes a változás lehetősége, de vágjon bele, a jelenleginél mindenképpen nagyobb kihívást jelent, amiben az unalom helyett a lehetőségé a főszerep.

Forrás

Kapcsolódó

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ