Orbán a nemzeti válogatott 10-es golyóálló mezében!

A Kurír Kacsa álhírügynökség a Magyar Labdarúgók Szövetségébe beépített embere egy merőben mélymagyar szügyet borzoló ügyben hozott hírt.

Bizalmas és nagyon magas helyről érkezett szigorúan titkos értesülés szerint a soron következő válogatott keretnek 10-es számú mezben tagja lesz maga Orbán Viktor is.

Ez sokpecsétes titok még jelenleg,

de informátorunk szerint már gyártatják azt a különleges golyóálló anyagból készített mezt, amelyet az első -de remélhetőleg nem utolsó- válogatottságán a felcsúti csodacsatár visel. A keret így jelentősen átalakul, minden további posztra itthon, a TEK nevű csapatban játszó fiúk kerülnek. Nem lesz könnyű feladatuk követni a felcsúti legény varázslatos cseleit.

Megtudtuk azt is, hogy erre az alkalomra

Orbán egy igazán különleges pávatáncra is készül, partnernek egy Angela nevű, ma még ismeretlen revü táncosnőt kértek fel. Egyet ígérhetünk, csodás estéje lesz minden magyarnak.

Ez már csak azért is így lesz, mert módosítják az alaptörvényt is, a jövőben kötelező lesz minden magyarnak a válogatott mérkőzéseit nézni. Az erre vonatkozó módosítást holnap nyújtja be a Fidesz öt képviselője, egyéni indítványként a parlamentnek.

Izgatottan várjuk a vitát, és persze azt is, hogy meg lesz-e a kétharmad a gránitszilárdságú alaptörvény módosításához?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük