Sorting by

×

Orbán “könyvajánlója” kihozta sodrából a kommentelőket! – Ez van, ha olyanba tenyerel, ami nem foci…..

Orbán Viktor újabb “egy vagyok közületek”-bejegyzése, amiben “kedves könyveit” ajánlja követőinek megvásárlásra és persze olvasásra, nem váltotta ki a posztolók egyöntetű szimpátiáját. Bezzeg, amikor arról ír, hogy “mecsoda focinagyhatalom vagyunk”, az temérdek like-t hoz csakúgy, mint amikor virológusnak, színházba járó kultúrembernek adja ki magát!

Most, hogy kiderült Orbán elkötelezettsége a művészetek és egyáltalán a kultúra iránt -koncert- és színházlátogatás, könyvajánló- már csak az van hátra, hogy feltűnjön egy kisebb szerepben valamelyik új Markó Iván-balettben!

Nyári könyvajánló egy “kritikus” olvasótól!

Orbán Viktor közösségi oldalának “kultúrfelelőse” az alábbi bejegyzést tette közzé:

“Nyári könyvajánló // Books to read this summer”

A kommentekből…

“Szerintem érdemes átlapozni a Ludas Matyit is, hogy ne érje meglepetés…”

“Javaslom még a “Micsoda család” címû mesekönyvet is, de fôleg az unokáknak!”

“Mink vatyung a lekbolldogab órszág hísz ijen mini szerelnők úrúnk van! Mijen okos könyveget ajáll neküng! A ketvenc kőzűlűk a kínají észjárás. Az észes kínaji betegekröl szoll akikk elindúlnak ide hózánk vagcínájért. Hogy megyógyuljamak. És sikerűll!”

“Tisztelettel én is szeretnék olvasmányt ajánlani; Tízparancsolat, és ott kellene nagyon koncentrálni mikor azt írja “Ne lopj!””

“Majd ha megtanul normálisan és választékosan beszélni magyarul, akkor talán megnézem a listát. Mert egyelőre Orbán egy ” beszéd ” analfabéta!”

“Remélem tetszett tanulni a legfelső könyvből, Miniszterelnök úr!!!!!!”

“Esetleg ajànlom még Georg Orwell 1984 càmű könyvét! ”

“A kínai észjárás nagyon jó múltkor olvastam. Mellette a sorozatban van még kettő hasonló jó: japán észjárás és koreai észjárás.”

“Én is ajánlok: A bukás”

“Nyári könyv ajánló : Hol töltse a hátra lévő nyaralását Orbán? Tököl, Kalocsa, Kiskunhalas, Tiszalök? Jövőbeli Kollégái várják szeretettel ezen városokban, mélyebben szeretnék megismerni”
“Egyik könyv se a magyaroknak, illetve Magyarországnak szól! Hozzánk jobban illene A Nyomorultak, A Sorstalanság, Az ember tragédiája! De lehetnének akár kitalált ,fiktív regények mint például: Gyenge kezdés után erős visszaesés, A hogyan vidd csődbe az országot minél rövidebb idő alatt, vagy esetleg a nem gáz, gáz szerelőnek lenni címmel!”

…és így tovább…!

Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője kommentelt a bejegyzés alá pár sort, majd később saját oldalára is kitette a maga reakcióját.

 

Kapcsolódó

 

orbán

átver

Egy hozzászólás itt: “Orbán “könyvajánlója” kihozta sodrából a kommentelőket! – Ez van, ha olyanba tenyerel, ami nem foci…..

  • 2021.08.19 - 13:25
    Közvetlen hivatkozás

    Mikor egy elmebeteg azt hiszi hogy ö a világ megváltója, pedig csak egy kis paprikajancsi és Pinokkió másolat.. magyarul nem ért ,de kinai neki a fontos,, nagy bunkó vagy OV

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.