Orbánba fojtotta a szót Nagy Katalin, a „hős” köz(?)rádiós!

Nagy Katalin lehetőséget kapott, hogy vezethesse a minden magyarok miniszterelnökével készült péntek reggeli szeánszot. Nagy dolog ez egy sokat-próbált rádiós életében és ezt a felelősséget átérezte hősnőnk is. 

Rákészült….

Egy hosszú, álmatlan éjszaka eredmény lehetett, ahogy Nagy Katalin egy szuszra akarta az összes benyalós dumát leadni a köz(?)rádió pénteken mikrofon-közelbe engedett állványa, így eshetett meg, hogy a miniszterelnök a szuszogáson kívül mást nem nagyon hallatott a riport alábbi tanulsága szerint, amit a 444.hu jóvoltából közlünk:

Kis háttér Nagy Katalin eddigi munkásságához:

A már egyetemistaként is rádiózó újságíró az „átkosban” 8 évet töltött az Ablak című közéleti, közszolgáltató műsornál, ahol tanulhatott volna Déri Jánostól és jó néhány társától, de ő inkább  az ugyancsak ott ügyködő nagybajuszú Papp Endrétől tanult, és  kihagyta a nagy  lehetőséget. Az Ablaknál  ennek ellenére szerkesztőségi nívó díjat vehetett át az MTV-től, majd nyolc évet a Kossuth Rádió Krónikájában dolgozott. 2002-ben ott is meg„nívódíjazták”,  amellyel az általa készített portréműsorok magas színvonalát értékelték. 2013-ban kitüntették a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével az újságírásban elért kimagasló eredményeiért. 2015-ben, a nevezetes G-nap után kirúgták a HírTV-től, ahonnan felelős szerkesztőként került a Vasárnapi Újsághoz. Ez a nagyívű pálya a mai miniszterelnöki mikrofonállványkodással újabb csúcspontjára ért.

Kapcsolódó

Orbán felelős politikus a Figyelő-listáról: “Van itt valami vita, valami listázásról….”

 

 

2 hozzászólás

 • 2021.04.23 - 12:05
  Közvetlen hivatkozás

  Tisztelt Szerkesztő asszony! Rendszeresen hallgatom péntek reggelenként, mikor Orbán Viktor miniszterelnök úrral beszélget. Arra szeretném kérni, hogy tegye fel azt a kérdést, hogy az öregek otthonában mikor szándékoznak feloldani a látogatási tilalmat. Kérésemet azzal indokolom, hogy az idősek otthonának lakói és a gondozók mind védettek február óta . Ugyanúgy védettek vagyunk mi, hozzátartozók is.Ezt igazolni is tudjuk sokan. Kérem, hogy a következő adásban az általam javasolt kérdést szíveskedjen Miniszterelnök úrnak feltenni!
  Köszönettel és tisztelettel: Hepp Ádám

  Válasz
 • 2021.05.25 - 22:07
  Közvetlen hivatkozás

  Kedves Nagy Katalin főszerkesztő asszony! Kérem kérdezze meg legyen szíves a miniszterelnök úrtól hogy mi az oka hogy a társasházak nem tarthatnak közgyűlést? Mátis János közös képviselő Debrecen.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük