Városi kurír
A napi fontos.

Orbánék népe

21 134

Van a Keresztapa, körülötte a Móricz Rokonokjából már megismert, gátlástalan „szervezett felvilági” söpredék: a „fogadott család”, a bűnszervezet.  Alattuk pedig a hecckampányokkal megétetett puszták népe: cselédmentalitású emberek tömege. Igen: ez a Fidesz.

Kell valami állandó zaba a Fidesz népének

Ugyan mit zabálnak „a magyar emberek” még mindig a sorosozáson? Régebben legalább valamelyest változatosabb moslékot kaptak a nemzetikeresztény bűnszervezetté aljasult Fidesztől: volt libsizés, eszdéeszezés, komcsizás, konrádozás, hellerezés, alföldizés, schiffezés, kertészezés stb.: a megnevezett célpontok időnként változtak, de a legtöbb esetben jókat lehetett rajtuk zsidózni. A Fidesz régen fölismerte, hogy kell valami állandó zaba az ő népének… Ezért hozta létre – nagyrészt közpénzből, persze – az elbitorolt közmédiát kiegészítendő a maga ocsmány terrormédiáját.

Olykor-olykor előállt a Keresztapa, hogy közölje: az ő kormánya azokat támogatja, akik a gyerekekért, s nem azokat, akik a gyerekekből élnek. A NÜK „családpolitikája” egyszerre bizonyult alkalmasnak a cigányozásra és a buzizásra is.

S a NÜK „nemzetpolitikája” is hasonlóan aljas: miközben azzal vádolja ellenfeleit, hogy külföldön „árulkodnak”, maga közpénzből vásárolja meg a demoralizálódott, csatlóssá  alázott „külhoni” magyar szervezeteket…

Egymás ellen kijátszani, egymásra uszítani a társadalom, a nemzet különböző csoportjait: ez a Fidesz „politikája” – fedezendő elképesztő rablásait.

Sorost céltáblára tette a söpredék-uralom

Azt is fölismerte persze a szervezet – vagy tíz éve már –, hogy nem jó, ha a népség ország-világ előtt csámcsogva-röfögve-böfögve-ordítva-dobálózva-gyújtogatva zsidózik-cigányozik-buzizik. Hosszú ideje az egyatábor lakói szemüket égre függesztve, szenteltvizet izzadva, tömjént szellentve utasítanak vissza minden „rágalmat”: ők csupán „védelmezik” a libsik, szabadkőművesek, háttérhatalmasok, brüsszeliták  meg a nagy testű, vizeinkben úszkáló ragadozók és bérenceik által támadott „keresztény értékeiket”… Nem ordítoznak az utcán, vagy csak nagyon ritkán: de ha például békameneteznek – közelről tapasztaltam –, mindenfelől a zsidók hatalma miatt keseregnek. Meg persze a cigányok és a buzik is szóba kerülnek, rendesen.

Így volt ez már 2002-ben, a hídfoglalás napján a Kossuth téren is: „az elcsalt választás” miatt tiltakozó hívek „csupán” a fiatal, döbbent arcú rendőröket  gyilkosozták, ávósozták ordítva: ott voltam, mert érdekelt a műsor. Bizony, egyetlen kórust sem hallottam, hogyaszonygya: mocskos zsidók! Legalábbis késő estig nem…

Nem bizony! De bármerre mentem, másról sem beszéltek: és félszavakból is értették egymást…

Így van ez ma is. Soros, szegény, hiába költött mindenkinél többet és nagyon is hasznosan erre az országra: a söpredék-uralom céltáblára tette, és a cselédnépséget odavezényelte, köpködni…
Soros egymagában jelenti mindazt, amit a Fidesz folyamatos hecckampányainak különböző bűnbakjai jelentettek.

Újra kérdezem:

Ugyan mit zabálnak „a magyar emberek” még mindig a sorosozáson?

Ilyen édes az elaljasodás, a gondolkodásról való lemondás?

Vagy három éve ugyanazt a moslékot kapják – és zabálják, változatlanul. De nem naponta, hanem szinte óránként: már a fülükön-szájukon kellene kihányniuk, amit a Fidesz beléjük tölt – de nem… Úgy látszik, más zabára már nem is vágynak, más ízeket már el sem tudnak képzelni.

Nemrég megjegyeztem: nincs az a jámbor és hűséges kutya, aki ne mart volna már bele a gazdájába, ha az úgy bánna vele, mint Orbánék az ő népükkel. Ám „a magyar emberek” változatlan odaadással nyalják a gazdi kegyelmes lábait…

Miért hát a hűség a Keresztapához és bandájához? Ilyen édes az elaljasodás, a gondolkodásról való lemondás? Ennyire kellenek a bűnbakok, akiket köpködni lehet – talán majd még verni és ölni is –, őket gyalázva az elhibázott életekért ..?

A sorosozást, e romlott moslékban való dagonyázást a közösen átélt-kiélt sunyi, de mindenki számára nyilvánvaló zsidózás kéje teszi vonzóvá. Nyilvánvaló a dagonyázók és nyilvánvaló a többiek számára is. S a „csúcs”: ha valaki szóvá teszi a tudatos antiszemita hangulatkeltést, az egész egyatábor őt vádolja meg zsidózással, kórusban zérótoleranciát emlegetve…

„Felvilági bűnszervezet” és általa a történelem szemétdobjáról összeguberált ideológiamoslékkal megétetett, uszulni kész, szerencsétlen, elaljasított cselédnépség: ez Orbánia.

Megbocsáthatatlan bűnök

Hát ebben az országban sosem lehet kinőni a „hol lehet altiszt, azt kutatja” mentalitásából?

Szánom a szerencsétlen gyűlölködőket: többségük valószínűleg nem tudja, mit cselekszik. De azok, akik őket hergelik, uszítják – legyenek „politikusok”, „újságírók”, „papok”, bárkik –, utolsó, szemét gazemberek.

Bűneik megbocsáthatatlanok. Miattuk nem lehet ebben az országban valóságos gondjainkról nyilvánosan és racionálisan beszélni; miattuk olyan az ország, mint egyetlen szabadtéri őrültekháza, amelyben lakóinak életét a söpredék-uralom mocskos plakátok, aljas „társadalmi célú hirdetések” keltette ön- és közveszélyes kényszerképzetekkel fonja be.

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ