Orbánék népe

Van a Keresztapa, körülötte a Móricz Rokonokjából már megismert, gátlástalan „szervezett felvilági” söpredék: a „fogadott család”, a bűnszervezet.  Alattuk pedig a hecckampányokkal megétetett puszták népe: cselédmentalitású emberek tömege. Igen: ez a Fidesz.

Kell valami állandó zaba a Fidesz népének

Ugyan mit zabálnak „a magyar emberek” még mindig a sorosozáson? Régebben legalább valamelyest változatosabb moslékot kaptak a nemzetikeresztény bűnszervezetté aljasult Fidesztől: volt libsizés, eszdéeszezés, komcsizás, konrádozás, hellerezés, alföldizés, schiffezés, kertészezés stb.: a megnevezett célpontok időnként változtak, de a legtöbb esetben jókat lehetett rajtuk zsidózni. A Fidesz régen fölismerte, hogy kell valami állandó zaba az ő népének… Ezért hozta létre – nagyrészt közpénzből, persze – az elbitorolt közmédiát kiegészítendő a maga ocsmány terrormédiáját.

Olykor-olykor előállt a Keresztapa, hogy közölje: az ő kormánya azokat támogatja, akik a gyerekekért, s nem azokat, akik a gyerekekből élnek. A NÜK „családpolitikája” egyszerre bizonyult alkalmasnak a cigányozásra és a buzizásra is.

S a NÜK „nemzetpolitikája” is hasonlóan aljas: miközben azzal vádolja ellenfeleit, hogy külföldön „árulkodnak”, maga közpénzből vásárolja meg a demoralizálódott, csatlóssá  alázott „külhoni” magyar szervezeteket…

Egymás ellen kijátszani, egymásra uszítani a társadalom, a nemzet különböző csoportjait: ez a Fidesz „politikája” – fedezendő elképesztő rablásait.

Sorost céltáblára tette a söpredék-uralom

Azt is fölismerte persze a szervezet – vagy tíz éve már –, hogy nem jó, ha a népség ország-világ előtt csámcsogva-röfögve-böfögve-ordítva-dobálózva-gyújtogatva zsidózik-cigányozik-buzizik. Hosszú ideje az egyatábor lakói szemüket égre függesztve, szenteltvizet izzadva, tömjént szellentve utasítanak vissza minden „rágalmat”: ők csupán „védelmezik” a libsik, szabadkőművesek, háttérhatalmasok, brüsszeliták  meg a nagy testű, vizeinkben úszkáló ragadozók és bérenceik által támadott „keresztény értékeiket”… Nem ordítoznak az utcán, vagy csak nagyon ritkán: de ha például békameneteznek – közelről tapasztaltam –, mindenfelől a zsidók hatalma miatt keseregnek. Meg persze a cigányok és a buzik is szóba kerülnek, rendesen.

Így volt ez már 2002-ben, a hídfoglalás napján a Kossuth téren is: „az elcsalt választás” miatt tiltakozó hívek „csupán” a fiatal, döbbent arcú rendőröket  gyilkosozták, ávósozták ordítva: ott voltam, mert érdekelt a műsor. Bizony, egyetlen kórust sem hallottam, hogyaszonygya: mocskos zsidók! Legalábbis késő estig nem…

Nem bizony! De bármerre mentem, másról sem beszéltek: és félszavakból is értették egymást…

Így van ez ma is. Soros, szegény, hiába költött mindenkinél többet és nagyon is hasznosan erre az országra: a söpredék-uralom céltáblára tette, és a cselédnépséget odavezényelte, köpködni…
Soros egymagában jelenti mindazt, amit a Fidesz folyamatos hecckampányainak különböző bűnbakjai jelentettek.

Újra kérdezem:

Ugyan mit zabálnak „a magyar emberek” még mindig a sorosozáson?

Ilyen édes az elaljasodás, a gondolkodásról való lemondás?

Vagy három éve ugyanazt a moslékot kapják – és zabálják, változatlanul. De nem naponta, hanem szinte óránként: már a fülükön-szájukon kellene kihányniuk, amit a Fidesz beléjük tölt – de nem… Úgy látszik, más zabára már nem is vágynak, más ízeket már el sem tudnak képzelni.

Nemrég megjegyeztem: nincs az a jámbor és hűséges kutya, aki ne mart volna már bele a gazdájába, ha az úgy bánna vele, mint Orbánék az ő népükkel. Ám „a magyar emberek” változatlan odaadással nyalják a gazdi kegyelmes lábait…

Miért hát a hűség a Keresztapához és bandájához? Ilyen édes az elaljasodás, a gondolkodásról való lemondás? Ennyire kellenek a bűnbakok, akiket köpködni lehet – talán majd még verni és ölni is –, őket gyalázva az elhibázott életekért ..?

A sorosozást, e romlott moslékban való dagonyázást a közösen átélt-kiélt sunyi, de mindenki számára nyilvánvaló zsidózás kéje teszi vonzóvá. Nyilvánvaló a dagonyázók és nyilvánvaló a többiek számára is. S a „csúcs”: ha valaki szóvá teszi a tudatos antiszemita hangulatkeltést, az egész egyatábor őt vádolja meg zsidózással, kórusban zérótoleranciát emlegetve…

„Felvilági bűnszervezet” és általa a történelem szemétdobjáról összeguberált ideológiamoslékkal megétetett, uszulni kész, szerencsétlen, elaljasított cselédnépség: ez Orbánia.

Megbocsáthatatlan bűnök

Hát ebben az országban sosem lehet kinőni a „hol lehet altiszt, azt kutatja” mentalitásából?

Szánom a szerencsétlen gyűlölködőket: többségük valószínűleg nem tudja, mit cselekszik. De azok, akik őket hergelik, uszítják – legyenek „politikusok”, „újságírók”, „papok”, bárkik –, utolsó, szemét gazemberek.

Bűneik megbocsáthatatlanok. Miattuk nem lehet ebben az országban valóságos gondjainkról nyilvánosan és racionálisan beszélni; miattuk olyan az ország, mint egyetlen szabadtéri őrültekháza, amelyben lakóinak életét a söpredék-uralom mocskos plakátok, aljas „társadalmi célú hirdetések” keltette ön- és közveszélyes kényszerképzetekkel fonja be.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

21 hozzászólás

  • 2018.02.13 - 17:26
   Közvetlen hivatkozás

   Nem az Istentől kellene várnotok a megoldást hanem a április 8.-ai választástól .

   Válasz
 • 2018.02.13 - 10:50
  Közvetlen hivatkozás

  Jellemző, hogy egy állítólag “senkire nem szoruló,saját lábán álló büszke erős középhatalom” szabad erőforrásainak egy részét egy lassan 88 éves öregember elleni gusztustalan rágalomhadjáratra költi.

  Válasz
  • 2018.02.13 - 17:25
   Közvetlen hivatkozás

   Te ntényle ennyire hülye lennél vagy esetleg jól megfizet az a Jólelkű öregember hogy védd a mundérja nemlétező becsületét ?

   Válasz
   • 2018.02.13 - 22:23
    Közvetlen hivatkozás

    ajjjajjajjj…Miért kell pontosan úgy viselkedni ahogy az adott cikk leírja? Most mondjam én is azt, hogy jól megfizet a gazdi? Szánalmas, hogy ennyire mély sötétség van a fejekben…remélem nem jutsz el a szavazó urnáig..

    Válasz
    • 2018.02.14 - 20:04
     Közvetlen hivatkozás

     Még szerencse hogy vannak zseniális liberálisaink akik seperc alatt idecsődítenék a Világ összes haszontalan illegális migránsát .

     Ennél is nagyobb szerencse hogy kevesen vannak így nincs lehetőségük hogy tönkretegyék Hazánkat :-)

     ” Az a nép amely olyanokat választ meg vezetőinek akik ÁJEMEF kölcsönökből, a jövő felélésével akarnak Paradicsomot építeni a lusta, dologtalan Proletároknak az BŰNÖS Hazája tönkretételében ! ”

     GM

     Válasz
     • 2018.02.16 - 16:57
      Közvetlen hivatkozás

      Többet már ne igyál, haluzol mint a gazdád a sok szesztől,a te agyad is ki lett mosva a migráncsokkal, de hát aki ezen lovagol az számomra alapból nem lehet vita partner…
      See ya!

     • 2018.02.16 - 18:51
      Közvetlen hivatkozás

      Hát ha mindenki annyit inna mint amennyit én akkor csődbe mennének az alkoholos italok gyártói . . .

      Az aki ezen lovagol az 1984-től kezdve saját élőhelyükön – Algériában, Nigériában és Egyiptomban – kezdte el megismerni a potenciális migránsokat, azok értékrendját és munkamorálját .
      Valamint több mint tizenegy év tapasztalatot szerzett abból hogy milyen az amikor az anyaország lakosai – akik történetesen a világ egynegyedét uralták 120 évvel ezelőtt – nyikkanni sem mernek ha meglátnak valakit akinek a bőrszíne egy árnyalattal sötétebb mint az övék :-(((

      Tehát valóban nem érdemes vitatkozni olyannal aki maximum a TV-ben látott négert vagy arabot és életében még nem sikerült messzebbre jutnia mint a sarki talponálló . . .

     • 2018.02.16 - 21:27
      Közvetlen hivatkozás

      ismét egy öngól sir ;( ennek az ellen példáját láttam amikor a közel-keleten jártam/dolgoztam illetve bárhol máshol a világon…de mindegy is, biztos én látom rosszul a dolgokat meg csak velem történtek máshogy az adott szituációk.. 24 országban dolgoztam/éltem talán mondhatom, hogy van rálátásom a jelen helyzetre, ami mindegy is mert amiről beszélünk az sokkal összetettebb ennél..Egy biztos, a saját népem az amelyik a legaljasabb bárhova is sodort a szél, ezért sem bocsátkoznék vitába egyik honfitársammal se, ahogy veled se teszem..szép napot.

     • 2018.02.17 - 12:53
      Közvetlen hivatkozás

      1 : 0 oda .

      Akkor már csak egy magyarázat van arra hogy miért írsz ilyeneket :
      Tükör volt előtted amikor írtad az előző kommnetedet :

      ” Többet már ne igyál, haluzol “

     • 2018.02.17 - 18:01
      Közvetlen hivatkozás

      évente ha 4 alkalommal iszom akkor sokat mondok, de ez megint csak nem tartozik a témához.

      megismétlem magam még egyszer, mert úgy látom “nem érteni magyar” : amiről szó van az sokkal összetettebb, ezek a véglények amik a videón szerepelnek nem csak úgy random kitalálták hogy ők most ide fognak jönni, irányított tömegek felsőbb körök utasítására. Alapvetően minden ember normális, nemzetségtől, kultúrától függetlenül. Az már egy más kérdés, hogy kit veszünk emberszámba…Én nem tartom embernek azt aki elmenekül a hazájából ahelyett, hogy fegyvert fogna és harcolna a földjéért, de ez megint egy más kérdés…Eredeti témára visszakanyarodva nem, nem Soros az aki ezeket a véglényeket irányítja, van nála sokkal befolyásosabb háttérhatalom akinek az érdeke a jelen helyzetet kívánja, és mielőtt félreértés történne, én sem pártolom a dolgot, csak szimplán ahogy elő van adva és amivel etetik az embereket na az a gáz, meg az, hogy szegény emberek butítva vannak ezáltal…ha a valótlant igaznak véljük attól még az nem igaz…remélem így már érthetőbb voltam…

     • 2018.02.17 - 19:41
      Közvetlen hivatkozás

      No úgy látszik sikerült normálisan megfogalmaznod a mondanivalódat .
      Én 2015-ös születésnapomra vettem két üveg bort, a vendégek is hoztak hármat . Eddig elfogyott négy, az ötödik még mindig a szekrényben vár .
      Taval nyáron vettünk a Párommal négy doboz sört. Öt hét alatt kierült meginnunk . . .

      1. A forrásországokban nem mindenki “véglény”, találkoztam értelmes, kultúrált emberekkel csak százalékos arányuk sokkal alacsonyabb mint itt és főként mint mondjuk Németországban .
      Valamint azok nem Magyarországra fognak jönni, May is megmondta hogy tárt karokkal ( és a magyarországinál többször annyi fizetéssel ) várják őket, nem lesznek bolondok ide jönni .

      2. ” irányított tömegek felsőbb körök utasítására. ”
      Pontosan. Ez egy jól megszervezett folyamat, nem véletlenül teszik tönkre azokat a vezetéseket amelyek féken tartják őket .
      Tudják hogy ha elteszik őket láb alól akkor kitör a káosz és megindul a nép nyugodtabb vidékekre.

      3. ” Alapvetően minden ember normális, nemzetségtől, kultúrától függetlenül. ”

      Hát én azokat akik asszonyokat-gyerekeket gyilkolnak halomra – saját magukkal együtt – vagy frissen, még melegen elmajszolják frissen megölt embertársuk szívét csak mert egy árnyalattal másképpen értelmezik a Korán-t ne tartom normálisnak .

      4. ” Én nem tartom embernek azt aki elmenekül a hazájából ahelyett, hogy fegyvert fogna és harcolna a földjéért ”

      Azért ez a kérdés sem ilyen egyszerű . A háborúk mindig szörnyűek de alapvetően kétféle háború van :
      Az egyikben Ahmed és Szelim vagy Abekombó és Mukatambe üti egymást egy darab földért hogy neki és családjának jobb legyen .
      Az egyik nyer, a másik veszít .
      A másikban egyikük sem nyer, ezeket a háborúkat kívülről robbantják ki és irányítják és Ahmed és Szelim is veszít, kízárólag azok a több ezer kilométerre élő pénzeszsákok nyernek akik az általuk pénzelt politikusokkal kirobbantatták ezeket a háborúkat .
      Tehát az első esetben elfogadom az állításodat de a másodikban nem tudom elítélni sem Ahmedot sem Szelimet mert nem száll szembe a Világ legnagyobb hadigépezetével . . .

      5. ” nem Soros az aki ezeket a véglényeket irányítja, van nála sokkal befolyásosabb háttérhatalom akinek az érdeke a jelen helyzetet kívánja, és mielőtt félreértés történne, én sem pártolom a dolgot, csak szimplán ahogy elő van adva és amivel etetik az embereket ”
      Persze hogy nem Soros az aki ezt irányítja . ( Tetszik hogy végre más is használja a “háttérhatalom” kifejezést ;-)
      Ő csak egy a sok közül .
      Az egyszerű népnek szimplán kell előadni a dolgokat .
      Petőfi sem írt hosszú morális eszmefuttatást a nemzeti önállóság visszaszerzésének morális vagy gazdasági előnyeiről .
      Csak annyit írt :

      ” Talpra magyar ! ”

      2015 március 15.-én odaballagtam a Kecskeméti utca végén levő ellentüntetőkhöz, meghallgatni őket. Egy nőci olvasott fel valami szöveget, tele gazdasági adaqtokkal, számokkal meg mittomén. Vagy kétszer bele is zavarodott, mekegett, makogott és segítséget kért a mellette állótól . Egy idő után én is ráuntam így tovább szónokolt a megmaradt 10-12 fős hallgatóságnak .

      A tömegkommunikáció nem így műxik . Te világlátott ember vagy, én is láttam – ha kisebb darabot is – a Világból de az egyszerű emberek felé, akik csak a saját környezetüket ismerik másképpen kell kommunikálni .

      6. ” a valótlant igaznak véljük attól még az nem igaz ”

      Mit kellene akkor tenni . Mondjuk elmesélném a népnek hogyan dolgoztak azok az arabok akik még hajnali fél kettőkor is a házuk előtt lefetyeltek ?
      Hát úgy ! Tengtek-lengtek, szédelegtek aztán ha odábbált a vezetőjük lekucorodtak a sarokba és szundi .
      Vagy hogy ilyen volt látni Nigériában az egykor láthatóan virágzó banánültetvényeket elgazosodva, a düledező épületekkel ?
      Tehát nekem sem kellenek ezek ide de nem azért mert asszonta a Zorbán hogy Soros hanem saját tapasztalataimra alapozva .
      Ettől a dolog még a dolog igaz marad csak ha elkezdeném elmondani mindezt Józsi bácsinak Kecerakoncán vagy Mári néninek Laposgöröngyösön végig sem hallgatnák .

      Hogyan fogod elmagyarázni nekik mit értett Teddy Roosevelt ezen ?

      “ Behind the ostensible government sits enthroned an invisible government owing no allegiance and acknowledging no responsibility to the people. ”

      Vagy Eisenhower ezen :

      ” we must guard against the acquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military–industrial complex. The potential for the disastrous rise of misplaced power exists, and will persist. ”

      Tehát marad a Soros . . .

      És végül köszönöm hogy sikerült kulturáltan vitatkoznunk .

     • 2018.02.18 - 11:07
      Közvetlen hivatkozás

      Lényegében kifejtetted részletesen a véleményemet, valami hasonló amire én is gondolok, csak se időm se energiám nem volt ekkora regényt írni:) bár én továbbra is az első kommentelő véleményét osztom, egy 88 éves bácsi aki egyébként többet tett a világért mint azorbán Mo.-ért, nem hinném, hogy a saját országát akarná tönkre tenni,(remélem) nem ilyen a Magyar. (de aztán lehet én vagyok a naiv) A kérdésre válaszolva pedig : pontosan ez a probléma, az egyszerű embereknek nem tudod elmagyarázni ezt a szituációt amiről szó van, nem is érdekli, nem is érti, a statisztika meg unalmas, így marad a patt helyzet…sajnos nem tudom e helyzetre a megoldást, ha tudnám már indulnék is a választásokon! (ez csak vicc volt:))

      Én is köszönöm, hogy kulturáltan kifejtetted a témát, bárcsak a parlamentbe ülők fejébe is lenne ennyi értelem, talán nem itt tartanánk..

     • 2018.02.18 - 19:44
      Közvetlen hivatkozás

      ” egy 88 éves bácsi aki egyébként többet tett a világért mint azorbán Mo.-ért ”

      Itt egy link egy ajánlott olvasmányhoz de ha keresgélsz találsz még bőven :

      http://articles.latimes.com/1997/sep/22/business/fi-34969

      Ebben benne van hogy miként gazdagodott egymillió Dollárral az a jótét bácsi az angol Font tönkretételével és további milliárdokkal az Ázsiai Kistigrisek gazdaságainak rombadöntésével . . .

      Ezek a jólelkű bácsik már idestova háromezerötszáz éve kizárólag a mások javáért dolgoznak és sohasem a saját hasznukat keresik és a gonosz világ mégsem akar soha hálás lenni nekik ezért . . .

     • 2018.02.19 - 10:38
      Közvetlen hivatkozás

      Azt nem állítottam, hogy szent ember, sem azt, hogy ne lenne vaj a füle mögött mint bárki másnak, de talán a saját országát tiszteletben tartja és erre írtam, hogy lehet naiv vagyok, de ismétlem talán a hazánkat ő nem akarná még jobban tönkre tenni…De azért az elképzelhető, hogy ő a háttérhatalom “szóvivője” nem? Ez esetben érvényes az, hogy nem feltétlen csak rá, hanem a mögötte állókra kell orrolni.
      “Ha a sárkány lábát levágod, attól még tud tüzed okádni, fejét kell szegni ahhoz, hogy megszabadulj a gonosztól…”

     • 2018.02.19 - 11:47
      Közvetlen hivatkozás

      Számomra nem a személy neve a fontos hanem az amit csinál-nak .

      “Ha a sárkány lábát levágod, attól még tud tüzed okádni, fejét kell szegni ahhoz, hogy megszabadulj a gonosztól…”

      Voltak már rá próbálkozások az elmúlt évezredek folyamán de sajnos eddig egyik sem hozott eredményt :-(

      Az sem hogy naponta milliók imádkoznak így :

      Szabadíts meg a Gonosztól . . .

  • 2018.02.13 - 17:23
   Közvetlen hivatkozás

   Ilyen demokratikus kormányváltásról szól a Gyuribá’ által a “civilek”-nek küldött programterv ?

   Válasz
 • 2018.02.13 - 15:41
  Közvetlen hivatkozás

  Egy brit politikus mondta: “Egy kormány úgy bánik a migránsokkal, ahogy a saját népével is bánna, ha tehetné!”

  Válasz
 • 2018.02.14 - 19:29
  Közvetlen hivatkozás

  Szerintem ezt a cikket nem magyar ember írta, hanem egy rosszul betáplált robot!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük