Sorting by

×

Orbánputyinisztán, vagy az ellenzék? – Ázsia, vagy Európa?

A Háború és Béke szintén Oroszországból jött. De azt nem Orbán “kötélbarátja”, Putyin írta, hanem Tolsztoj, aki a béke embere volt. A világnak és ezen belül a magyaroknak is most az a kérdés, hogy Háború vagy Béke?! A lebombázott Kijev vagy ahogyan vízi túráztunk régebben a gyönyörű és békés Ukrajnában Huszt jobb kéz felől magasló várának integetve a Tiszáról?! Ázsia, vagy Európa? Zsarnokság, vagy demokrácia?

Maffia állam vagy jogállam?

Kádi bíráskodás vagy tisztességes igazságszolgáltatás? Európai Unió vagy Kipcsakisztán?! Intézményesített állami lopás vagy átlátható, törvényes, a köz érdekét szolgáló gazdálkodás?! Az iskolákban agymosás vagy 21. századi, az életre felkészítő oktatás, becsülettel megfizetek tanárokkal? A Mészáros bőrébe bújt Orbán-pereputty mérhetetlen, világszinten kirívó maffiagazdagodása a lopott közpénzből vagy munkájuk értékének megfelelően megfizetett tanárok, orvosok, egészségügyi dolgozók?! Mélykeresztény, ereszmászó, alkotmányozó ideológusok turkálnak bugyidban vagy senkinek semmi köze hozzá, hogy felnőttekként kivel mit csináltok az ágyban, ha az mindegyikőtöknek jó?!

A Vezérhez dörgölőző egyházak

Álkeresztény, a tolvajoknak bűnbocsánatot adó, jó pénzért a Vezérhez dörgölőző egyházak vagy az állam és az egyházak szétválasztása a lelkiismereti és vallásszabadságnak megfelelően? Rettegés, sugdosás a boltban, a fodrásznál, a munkahelyen, félelem a facebookon még egy lájktól is vagy szólásszabadság, büszke és egyenes gerincű magyarokkal?

Az orosz háborús bűnösök fideszes támogatása, hazug mentegetése az M1 TV csatornán és a lebombázott ukrajnai, polgári célpontokban, a kórházakban félelemtől sikoltozó, sokkot kapott, árvává vált gyerekek, zokogó özvegyek vagy az Unió himnuszának, Beethoven Örömódájának boldog és felszabadult éneklése az ukránok kezét is fogva?!

Erről fogunk dönteni április 3-án!!! Ugye, mi magyarok tudjuk a helyes választ???!!!

VOKS’22

Ázsia vagy Európa

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.