Őrületes vakcinaturizmus, tömegek várakoznak bebocsátásra Szerbia határain - rendőrök az illegális "koronabulikon" - Városi Kurír

Sorting by

×

Őrületes vakcinaturizmus, tömegek várakoznak bebocsátásra Szerbia határain – rendőrök az illegális “koronabulikon”

Óriási sorok a szerb határokon, dübörög a vakcinaturizmus. Nagyon sok külföldi utazik Szerbiába vakcináért, mert ott a külföldieket is beoltják minden különösebb cécó nélkül – írta meg a Szabad Magyar Szó, az ország magyar nyelvű lapja. Náluk olvastunk arról is, hogy ütött rajta a rendőrség egy illegális “koronabulin”.

Hirdetés

Óriási sorok alakultak ki szombaton Szerbia határain

A belügyminisztérium vasárnap is hasonló tömegekre számít,

Szerbiában ugyanis ingyenes és előzetes regisztráció nélkül is fel tudják venni a hétvégén a koronavírus elleni védőoltást akár külföldiek is.

Szombaton a legnagyobb sorok a boszniai-szerb, valamint az észak-macedón-szerb határon alakultak ki, de nagyon sokan érkeztek Montenegróból is azért, hogy Belgrádban vagy Újvidéken megkapják a vakcinát -írja a portál.

A tömeges érkezés oka, hogy a szerb kormány lehetővé tette, hogy az AstraZeneca koronavírus elleni oltóanyagát akár külföldiek is megkapják a kijelölt oltópontokon, és azokból az országokból, ahol lassan halad az oltakozás, tömegesen érkeztek emberek. A helyszínről tudósító újságíróknak szinte mindenki azt mondta: nem hagyhatja ki a lehetőséget, inkább utazik néhány órát, de szeretne védett lenni.

A hétmilliós Szerbiában eddig több mint kétmillióan kapták meg valamely védőoltás legalább egy adagját.

Rendőrségi rajtaütés egy belgrádi illegális “koronabulin”

A belgrádi idegenforgalmi felügyelőség szombaton este ellenőrzést tartott, és ennek során kiderült, hogy az egyik szórakozóhelyen több mint 100 vendég volt, annak ellenére, hogy a vendéglátóipari létesítmények a hatályos járványügyi rendelkezések értelmében nem működhetnek. A felügyelők a készenléti rendőrség segítségével jutottak be a szórakozóhelyre, ahol szabálysértési bírságokat osztottak ki az ott tartózkodóknak és elrendelték a helyiség kiürítését.  A belgrádi sajtó szerint a tulajdonos nem volt hajlandó ajtót nyitni a hatóság embereinek, ezért az ügyeletes ügyész jóváhagyta az erőszakos behatolást.

 

vakcinaturizmus, koronabuli,

 

E közben a nagy világban terjednek az összeesküvéselméletek

Bill Gates az összeesküvés-elméletek alfája és omegája, bárhonnan is közelítünk a vakcinaháború felé. Történt ugyanis, hogy egy moszkvai illetőségű hírportál, a New Eastern Outlook (Neo) még novemberben arról cikkezett, hogy az amerikai milliárdos aktívan pénzeli és népszerűsíti az amerikai–német Pfizer–BioNTech duó vakcináját, noha az a cikk szerzője szerint génmódosításon alapul, túl gyorsan tesztelték embereken, ráadásul még gyanús összefonódások is mutatkoznak a gyártó, valamint Gates és az amerikai hatóságok között – ahogy azt nem régen megírtuk.

 

vakcinaturizmus, koronabuli,

 

 

Hirdetés
átver

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.