Folyamatosan azt halljuk, hogy már az egészségügy működőlépességét veszélyezteti az orvoshiány. Mit lép erre a kormány (?) Meghosszabbítja Bicskéig – és nem, nem én őrültem meg.

Tűnés, vén trotty!

Egyre több helyről hallani az egészségügyből, hogy elküldik a kiváló idős orvosokat, méghozzá azzal az indokkal, hogy kell a hely a frissen végzetteknek.

- Hirdetés -

Brávó! Sajnos azonban azt is hallani, hogy a reményteli doktorok (az isten áldja meg minden mozdulatukat, hiszen ők legalább még itthon működnek) közel sem rendelnek annyi órát, mint az elküldött elődeik.

Tévedés ne essék, ez a cikk nem a fiatal orvosok alkalmazása ellen íródik,

sőt, de miért nem lehet végre valamit -hiszen az egészségünk a tét- logikusan és úgy végigcsinálni, hogy azzal senki érdeke ne sérüljön? Miért nem kérik meg az idősebb orvosokat, hogy segítsenek és töltsék ki jelenlétükkel és tudásukkal is azt a lyukat, ami kirúgásuk után keletkezik?

Mielőtt még bárki is azzal jönne, hogy nincs két státuszra pénz, azt kérem, nézzen körül, micsoda herdálás folyik az országban. Megtörtént? Ezek után nevezze meg az egészségügyet, mint azt a helyet, ahol a megszorításokat el kell kezdeni.

Foglaljuk össze!

Öregek mennek, fiatalok jönnek, rendelési órák száma csökken, hova vezet mindez?

Tudom én, nagy baj, ha az ember olyan kérdést tesz fel magának, amit nem tud megválaszolni, de hát így jártam.

Ha a végpontot nem is ismerem, a kiindulót viszont igen, és ez a kormány, az a kormány ami olyan értéktelennek véli az életünket, hogy még az egészségügyi minisztériumot is megszüntette, és bedarálta először egy lelkész értő felügyelete alá.

A mai napság a “jó király” egy egykori orvos, mára csörgősipkás magyarságkutatóvá züllött kényére-kedvére hagyta az egészségünket, méghozzá olyanéra, aki szándékai szerint még az úristent is berángatná a felelősök közé, csak, hogy ő és a főnöke megússza a dolgot.

Na ez, ami nem sikerülhet nekik, hiszen aki vétkezik, bűnhődjön!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét